Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok és még nem éltem nemi életet. Befogok sulni majd ha jön az igazi?

Figyelt kérdés

Tavaly októberben lett vége a se veled se nélküled kapcsolatomnak,azóta nem találok egy olyan srácot se aki annyira megfogna és szabad is.Jelenleg a barati tarsasagombol kezdek többet érezni egy olyan fiúbaratom iránt akinek elvaloban van a kapcsolata a barátnőjével,és tetszem neki de semmiképpen nem akarok rá varni hagyom hogy a dolgok maguktol tortenjenek.

A felelmem az hogy ennyi idosen lassan 18 vagyok és még tapasztalatom sincs e téren,mert nem bírom a futó kapcsolatokat,én csakis komolyat tudok elképzelni

2018. jan. 2. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy be fogsz sülni. Én is béna voltam az első szex közben. Mégis együtt voltunk több, mint 4 évet. Sose szégyelld.

21N

2018. jan. 2. 20:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval az első ha igazán szeret nem fog ezért elhagyni?😃
2018. jan. 2. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
2. én belankadtam gumiba 18 évesen, szerinted ott fog hagyni :'DD?
2018. jan. 2. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányként viszonylag nehéz "besülni". Kb az egyetlen elvárás, hogy ne feküdj, mint egy farönk. Bár a fiatal srácoknak még ennyi elvárásuk sincs. Bőven elég nekik, ha lányt látnak közelről.
2018. jan. 2. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
én sem voltam még senkivel,örülnék ha olyannal hozna össze a szerelem,akinek szintén az első lennék.Ezzel semmi gond szerintem,hogy nem feküdtél le mindenfélével, ez inkább pozitív :) Aki igazán szeret ilyenért biztos nem hagy el,hanem inkább megbecsüli
2018. jan. 2. 20:26
 6/9 anonim válasza:

Oké, de ennek melyik része felnőtt kapcsolat?

A 17 év? Vagy a szüzesség?

2018. jan. 2. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Én első alkalommal csak feküdtem és ki voltam akadva hogy hagyja már abba mert nagyon fáj. De nyugi beégni nem fogsz az tuti.
2018. jan. 2. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenki béna először
2018. febr. 1. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert
2018. febr. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!