Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vickyy888 kérdése:
Meddig fog bírni rám várni?
Figyelt kérdés
A barátommal mindeketten 16ak vagyunk. Együtt vagyunk 15 hónapja. Együtt vesztettük el kb 1 hónapja az 1 éves fordulónk előtt. De azt úgy hogy én nem akartam még akkor. És azóta valamiért rettegek attól hogy terhes leszek és félek hogy kiszakad a gumi stb... a barátom megígérte hogy vár rám amég nem fogok készen állni rá. És kéne valami amivel csökkenthetné a vágyát a nyárig. Nem akar velem szakítani, megcsalni meg aztán végképp. De kell neki valami amivel lehiggadhat addig. A petting az segít kicsit, de abból nincs elég mert most télen nem tud átjönni olyan gyakran. Szex baba az meg szerintem neki is kínos volna. Szóval nemtudom mi legyen,,2018. jan. 2. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!