Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírni fogjuk e távkapcsolatot, avagy a heti egy találkozást? (Többi lent)
Még a nyáron megismerkedtem egy fiúval és nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak. Azóta,mivel elég messze lakunk egymástól,csak facebookon tudjuk tartani a kapcsolatot,viszont azt napi szinten. Mindketten elérkeztünk ahoz a ponthoz,hogy megbeszéljük innen hogyan tovább. Mindketten szeretnénk ezt,azonban az a heti egy nap (mégha az lehetőség szerint egy teljes nap is lenne) igen kevés,főleg bimbózó kapcsolatoknál. Persze ott vannak a szünetek is,de mivel még sosem volt távkapcsolatunk,nem tudjuk hogy viselnénk. Tény,hogy jövőre egy városba kerülnénk az egyetem miatt,de addig még elég sok idő van.
Valakinek van valami személyes tapasztalata ilyen téren?
Előre is köszönöm a segítséget!
17L
Heló!
Attól függ, mielyn is valójában a "kapcsolatotok", illetve hogy bírjátok. Ez cksa akkor derül ki, ha belevágtok.
Az biztos, hogy amint van vaalami probléma, rossz dolog... a másikkal kel megbeszélnetek. Ha ezt nem teszitek, akkor darabjaira fog hullani az egész, és jogosan lehet krédezni "volt értelme?".
Én a kapcsolatunk elején 2-3 hetente láttam a barátnőmet, az utóbbi 2 évben pedig 2-3 havonta - ha sikerült. Ezek alapján nekem a heti 1 álomszép lenne.
Mi együtt vagyunk, mert szeretjük egymást, és holmi távolság nem állhat a boldogságunk útjába - 5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!