Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is jelent ez?
Sziasztok és először is Boldog Új Évet mindenkinek!
Pont most láttam nemrég egy videót, ahol egy tizenéves lány örömmel kicsomagolta új és egyben első tizenöt soros acélbetétes bakancsát.
Néha le szoktam görgetni a kommentekhez, mert ha nem is mindent, de sokat megtudhatok másokról, egyes nézetekről.
Találtam nehány olyan hozzászólást, amelyben valaki megkérdezte, miért kell egy ilyen “átlagos” lánynak bakancs, hiszen az igazi metalheadekkel még összetűzésbe is kerülhet miatta.
Kérlek, áruljátok el nekem, mit jelent ez! A kérdés nem poén, nem unalom szüleménye, hanem komoly. Mit jelent igazi metalheadnek lenni?
Értetlenül állok a dolog előtt, még elképzelésem sincs. Csupán kíváncsiság, mert eddig végig úgy éltem az életem, hogy azt vedd fel, amiben jól érzed magad és élj úgy, ahogy az jól esik.
Aki nem így látja, attól minden gúny és rosszindulat nélkül megkérdezem, hogy miféle elvárások tartoznak ehhez? Mi választja el az igazi metalheadet egy nem igazitól?
Már nem először hallok ilyet, szóval egy ideje foglalkoztat.
Neked is boldog új évet kívánok!
A metalhead olyan ember aki nagyon szereti a metalt.
Csenge videójáról beszélsz?
Mert ha igen akkor megértem ezt a hozzászólást. A kamu metal, divatbandák (na jó ebből kivétel a Nirvana) hallgatásához tényleg nem kell az az acélbetétea bakancs.
Remélem azért majd fejlődik a rock/metal zenei izlése a csajnak.
Vicces, hogy neki van videója a "pózerekről" amikor ő sem különb tőllük sokkal
Persze ettől függetlenül azt vesz fel amit akar az ő dolga
A fent megfogalmazott dolg meg a saját véleményem. Más lehet másként gondolja vagy látja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!