Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet? 10év korkülönbség?
Èn 17 ő meg 27. Már három ève ismerjük egymást,csak eddig nem tekintettünk így egymásra. 14 voltam amikor megismertem,mindig jóban voltunk,de akadt,hogy nekem volt fiúm vagy neki barátnője ès mostanában kerültünk közelebb egymáshoz.
Mint szülők,hogyan reagálnátok hozzá ha a lányotok egy 10èvvel idősebb pasival lèpne kapcsolatba?
Fèlek,hogy nem fogadnák el.. 17/L
Szerintem nincs ezzel nagy baj, főleg hogy már ismered, és nem is ő lenne a legelső kapcsolatod. Én azt mondom, hogy egy próbát megér, csak a szexszel várjatok hogy nehogy az legyen, hogy csak arra kellenél neki (bár szerintem ennyi év ismeretség után rég megdöntött volna ha azt akarta volna).
Viszont van pár dolog amire figyelj(etek) oda szerintem. Leginkább az lehet nehézség, hogy ő már egy dolgozó felnőtt saját keresettel, munkával lakással, Te pedig még tanuló vagy, sőt ha egyetemre/fősulira mész akkor az is leszel még egy jó darabig... szóval emiatt kialakulhat egy rés köztetek, én legalábbis emiatt nem tudnám elképzelni magamat egy ennyi idős pasival; de ha ennek ellenére is tudjátok egymást egyenlő félként kezelni akkor ez egy jó kapcsolat. A másik probléma az lehet, hogy ő ennyi idősen már lehet hogy szeretne családot alapítani, amire egy 17 éves lány még nem áll készen; legalább egy szakmát ki kéne tanulnod vagy egy alapképzést elvégezni egy egyetemen ha nem akarsz gyerek mellett tanulni vagy főállású anya lenni, ezt pedig a pasinak meg kell értenie.
Most ez a két dolog jutott eszembe, szerintem ha ezeket kiküszöbölitek akkor megéri belevágni egy hosszútávú kapcsolatba. Csak nehogy az legyen, hogy mondjuk 3 év múlva szakítotok, mert neki 30 évesen lehet hogy nehezebb lesz új nőt találnia (bár ezt szerintem leírta előttem valaki...)
Remélem tudtam segíteni! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!