Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hiányzom neki, miért nem ír?
Sziasztok. Egy ideje beszélgetek valakivel, de mostanában mindig van valami dolga, vagyis...mindig ezzel jön, amikor ráírok. De általában, ha beszélgetést kezdeményezek, akkor írja, hogy már hiányoztam. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kell nekem várnom, és a végső fájdalmamban írnom, ahhoz, hogy ezt megtudjam?
Talán tényleg reménytelen? Ő az egyetlen, akivel tudnék beszélgetni...És kételkedem. És tényleg belé szerettem, már annyira, hogy alig bírom ki, ha megint csak ez fogad.
Mondjátok, nektek erre mi lenne az ok? Csak simán nem érdeklem? Érdeklem, de nincs ideje? Másokkal beszél?
előre is köszönöm a válaszokat.
Nem tudni, pontosan mi az oka, de egy biztos; akinek hiányzol, az keresi a társaságod. Vannak olyanok, akik szeretik folyton kéretni magukat és várni, hogy őket keressék egyfolytában (szabályosan megsértődnek, ha sokáig nem keresed őket), viszont ha ez a helyzet, akkor meg kellene mondanod neki, hogy ez nem így működik, minden emberi kapcsolat a kölcsönösségen alapszik, nem akarsz mindig Te lenni a kezdeményező fél.
Viszont tényleg ott van az a lehetőség is, hogy csak
h ülyít. Nem szeretnék vádaskodni, nem ismerem egyikőtöket sem és lehet tényleg a világ legelfoglaltabb emberéről beszélünk, de a lényeg, hogy ne éld bele magad teljesen, mert nagyon csúnyán csalódhatsz. Ha ugyanazt érezné, amit Te, nem is tudná megállni, hogy ne keressen. Valószínűleg (ez nem egyenlő az egyértelművel) tényleg egy komolytalan, lehetséges, hogy több embernél is próbálkozik, így tud válogatni a lehetőségek közül. Neked is ezt kellene csinálni szerintem, ha nem szeretnél elszakadni, azért nem kell megszakítanod vele a kapcsolatot, de mindenképp légy nyitott más lehetőségek felé. Lehet, ha kicsit körülnézel a környezetedben, 100 olyat találsz akiknél ezerszer érdemesebb kezdeményezni. Tudom, hogy ez nem egyszerű, könnyebb mondani, mit csinálni, de minden ilyenhez állj hozzá úgy, hogy nincs veszítenivalód. Egy próbát megér minden ilyen, és talán ezt is könnyebben elengeded, ahova valószínűleg csak feleslegesen pakolod az energiáid. Kitartást, lesz ez jobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!