Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor én nem is hiányzom neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én nem is hiányzom neki?

Figyelt kérdés
Közel egy éve ismerjük egymást, tavaly volt egy nagyobb veszekedésünk, mikor még barátnője volt és téves jeleket adott nekem, amin én kiborultam és elküldtem. Most újra elkezdtünk beszélgetni kb már 1 hónapja beszélgetünk tavaly találkoztunk 2x és most azóta mióta újra beszélünk azon az első találkozásunkon lekapott és utána meg időt kért mert nem akarja hogy az előző kapcsolata miatt legyenek felém az érzései de közben meg a jövőt tervezgeti és azt szeretné ha mellette aludnék, most elment egy haverjával 1 hétre nyaralni és kb leszar, semmit nem ír közben meg a nyaralás előtt azt tervezte hogy hogy tudnánk minél többet beszélni most meg csak én keresem, állandóan fent van facebookon de meg sem nézi amit írtam neki, ha meg ír akkor meg nem úgy ír ahogy szokott :( ez most micsoda? segítsetek

#16/L #19 éves a fiú
2015. júl. 23. 12:53
 1/4 Noren1989 ***** válasza:

Nyugodjálle.

Te vagy a B-terv.

25/F

2015. júl. 23. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Mi az hogy a B terv? ezt hogy érted??????
2015. júl. 23. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti,hogy mivel úgy loholsz utána,mint egy kiskutya,ő lerak a kispadra,ha épp nincs neki jobb,akkor elővesz.
2015. júl. 23. 13:09
 4/4 Noren1989 ***** válasza:
#3as tökéletesen kifejtette a gondolatmenetemet, felesleges további magyarázkodás.
2015. júl. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!