Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS Bejelöltem, rámírt, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Bejelöltem, rámírt, de nem tudom miért? Lent

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel ugyanahhoz a külön tanárhoz járunk. Amikor én végzek akkor ő jön utánam. És a legutóbbi alkalomkor köszönt meg rám mosolygott. Ma kidobta a facebook, annál h kit ismerhetek, és gondoltam miért ne, bejelöltem, de eszembe sem jutott hogy rámír vagy ilyenek. És most meg rámírt,h Szia!:) Honnan ismerjük egymást?. Most tényleg nem emlékszik, vagy csak beszélgetést akart kezdeményeni? Szerintetek? Ti ilyent mikor írtok egy lánynak?

Értelmes válaszokat pls

16/L 18/F

2017. dec. 25. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tényleg nem ismert meg a profilképed miatt vagy valami :D

Szerintem a legjobb ha megírod neki hogy egy magántanárhoz jártok, ha nem akar veled beszélni valószínüleg csak egy aha-t fog írni

2017. dec. 25. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy az első is írta, válaszolj neki, ha akar beszélgetni úgy is fog, ha nem akkor leráz valami szöveggel.
2017. dec. 25. 21:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöööm. Akkor visszaírok neki.
2017. dec. 25. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi volt?:)
2017. dec. 26. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem is erdekeeel
2017. dec. 26. 01:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a tini párkapcsolatokhoz.
2017. dec. 26. 09:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát ugye visszaírtam aztán rájött ki vagyok utána beszélgettünk meg fel akart hívni, de nekem nem volt jó,és elköszöntem mert mentem aludni. Ma meg likeolta a profilom. Tudom hogy ezek semmiségek de hátha.

És igen tudom h nem tini párkapcsolatok de nem tudtam hova írni.

2017. dec. 26. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Felhívni öcsém,de élőben még két szót nem váltottatok 😊 könnyen adod magad
2017. dec. 26. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem adtam telószámot. Messengeren felhívni pont azért mert úgy jobban ki lehet ismerni egymast mint chaten.
2017. dec. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!