Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Félek,hogy ki fogok futni az időből. Tetszik nekem az egyik osztálytársam, és elég nyilvánvaló, hogy neki is én. A mondataiból, gesztusaiból egyértelműen le lehetett következtetni. Tegnap meg is ölelt, valójában először. Nagyon jól esett, és le sem tagadhatom, hogy visszamennék az időben. Azonban sok lány barátja van, és tartok tőle, hogy valamelyikük megkörnyékezi magának.Úgy érzem, szorít az idő, és még a szünetben kéne vele beszélnem, de nem tudom, hogyan. A legjobb lenne személyesen elmondanom, hogy számomra sem közömbös. Szerintetek mit csináljak?

14/L

2017. dec. 22. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjetek el a szünetben valahova és ott hozd fel a témát neki :)
2017. dec. 22. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is ezen gondolkodtam.. de írjak rá, hogy menjünk el valahová? Ez nem olyan első lépés dolog, amit neki kéne megtenni?
2017. dec. 22. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,szerintem miért ne

Lehet,hogy nem mer elhívni valahova

2017. dec. 22. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:

8. Vagy vagy 9-es?

9. Vagy szerintem ez a fél év simán összehozhatott titeket akkor szetintem kezdj vele írkálni jobban megismerni. Aztán ha ő nem hív el te is elhívhatod.

Ha 8. akkor lehet hogy a fiú azt gondolja hogy azért csak osztálytársak vagytok sok mindenen mentetek át és lehet hogy barátként tekint rád vagy ő azt gonsolja hogy barátként tekintesz rá és nem akartok egymástól semmit. Kezdj vele beszélgetni facen azt ha nem hív el akkor elhívhatod te is valahová azzal hogy utsó évünk eggyüt mint osztálytásak, ez egy nagyon jó kis jelzés szerintem.

17/l

2017. dec. 23. 08:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm!

8.:)

És ami azt illeti, március óta ismerem. Iskolát váltottam. Szeretném jobban megismerni, csak félek ráírni. Mit kérdezzek tőle? Mit mondjak neki?

2017. dec. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!