Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
tetszik egy fiú a suliból 1 évvel idősebb nálam(soha nem beszéltünk csak néztük egymást és amikor rám néz én gyorsan másfele fordulok)irtam neki egy levelet amibe leírtam mit érzek csak még nem mertem neki odaadni(nem irtam alá a levelet)féltemaz illetőt nem ismerem csak a tesóját de annak sem merem elmondani hogy tetszik a báttya(ő is fiú)kérlek segítsetek hogy adjam oda neki én személyesen nem merem odaadni,de szép lány vagyok sokan mondták már de visszatérve a levélhez én arra is gondoltam már hogy vannak a folyosón fogasok és ha kiakasztva lesz a kabátja belerakom ez az egy ötletem van kérlek segítsetek ötleteket gyűjteni 12/L2017. nov. 2. 19:19
1/6 anonim válasza:
Kérdező, még ne mond el neki, hívd félre beszélgetni. Beszélgessetek, majd ha már beszélgettetek, úgy pár napon keresztül, hívd el sétálni. Ha sikerül, ha nem azért megpróbáltad, és ez az önbizalmadat növeli. Legjobb esetben sikerül. A levelet, pedig majd a késöbbiekben add neki. Az olyan válaszokkal, hogy "kicsi vagy" hasonlók ne foglalkozz, ők nem segíteni akarnak, hanem leszólni, 16/F írj privátot, ha segíthetek még valamit/tanácsot adni.
2/6 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek ötletelni még most nem szeretném elmondani neki inkább valahogy rá szeretném vezetni hogy tetszik hogy szólítsam meg vagy ilyenek kérlek válaszoljatok
2017. nov. 2. 19:25
3/6 anonim válasza:
Először írj rá neten. Mindig beszélgessetek kicsit. De ne nyomulj túlságosan. Mondjk pl.: minden másnap írj rá. Kérdezd meg hogy van, milyen napja volt, stb. Aztán amikor sokat beszélgettek, akkor mehet élőben is. Menj oda hozzá. Beszélgessetek, beszéljetek meg egy találkozót. Ott jobban megismernétek egymást. Tudom hogy nagyon para a tali, de egyszer mindent meg kell próbálni. Azt hogy mit érzel iránta azt nem kell elmondani. Rá fog jönni. Ha kérsz tanácsot írj egy privit.
4/6 A kérdező kommentje:
először is nincs facebookja nincs meg a telefonszáma és ha lenne messengeren mit irnék neki?
2017. nov. 2. 20:00
5/6 Repecke válasza:
Kedves kérdező!
Nem, mintha én annyira toppon lennék ebben a témakörben (jelenleg én is válságos helyzetben küzdök :)), de úgy gondolom, az nem feltétlenül kell, hogy probléma legyen, ha valakinek nincs internetes elérhetősége. Próbálj meg élőben beszélgetni vele, esetleg a tesóján keresztül infókat gyűjteni, hátha becsap az isteni szikra és kreativitásoddal sikerül kitalálnod valami fantasztikusat ;). Tudom, egyenlőre ezzel még nem könnyű megbarátkozni, de a külső nem minden, ezért először (azt javaslom) próbáld meg a belső tulajdonságait megismerni, csak ezután hozz végleges döntést.
Sok sikert, én hiszek benned! 15L
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2017. nov. 3. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!