Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak állandóan a buszsofőrök?
Én buszsofőr vagyok. Nem vagyok állat, nem vagyok tanulatlan és nem szapodorok halomra. Nő vagyok. Nem vagyok sem elhízott, sem koszos-büdös-igénytelen trampli. Nem szokták a sggemet és a mellemet bámulni, mert nőiesen öltözöm és nem úgy, mint aki a sarokra készül.
Egyetemre járok, folyékonyan beszélek angolul. A kollégáim között sokan diplomások, vagy épp folyamatban van. Legtöbbjük az idősebb családos, szép helyen laknak és normálisan élnek. Autóval járok, hogy az ilyen fóbiás parasztokat, mint ti, elkerüljem.
Kérdező, valószínűleg téged nem csak a buszvezetők bámulnak hanem mindenki más, csak te most rájuk (ránk) vagy kihegyezve, gondoltad mocskolódsz egy kicsit. Nyilván totál szűziesen öltözködsz, nem pakolod ki magad és nem szemezel egyikükkel sem. Dehogynem. Direkt bámulod a pasikat, hogy biztosan téged néznek-e, megbámulják-e amit kipakoltál. Akit szinteden alul érzel, lásd buszvezetők, azokat itt úgy mocskolod mintha valami utolsó állatfaj lennénk. Ne ribnckodj, és akkor nem fognak úgy kezelni.
2es válaszoló:
Köszönjük a jellemzést, majd átadom valami putriban élő szakadt embernek. Vagy egy biztonsági őrnek az alsóbb kategóriából, vagy csövesnek.
Szégyelljétek magatokat.
35N
Nézni csak szabad, nem? Én nem vagyok buszsofőr, de ha már egy órát kell utaznom valahova, különböző járműveken, valami jó is legyen benne! Persze hogy nézelődöm. :)
Most képzeld, ha senki se nézne...
" szemezni meg direkt szemezek velük mert környékünkön nagyon sok helyes fiatal buszsofor van akikkel miért ne kavarhatnek?!"
Fú ,de undorító vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!