Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulnak állandóan a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak állandóan a buszsofőrök?

Figyelt kérdés
Akármikor megyek vagy egyedül vagy valamelyik barátnőmmel az úton akkor egy csomó buszbol megbamul a sofőr meg mosolyog van amikor a visszapillantó tukorbol néznek, vagy olyan is volt hogy a busz ablakán nézett vissza és us lesett. Az is gyakori hogy felszallok a buszra és a mellemet bámulják vagy a seggemet. 18/L

2017. dec. 16. 09:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Nàlam ugyan ez! Undorítónak tartom. Pedig nem öltözöm kihívóan. Télen pl nagykabátban vagyok mégis szószerint bámulnak és vigyorognak mint egy bárgyú..már évek óta ez van. Köszönnék,mosolyognak,kiesik a szemük. Ez nem szimpla kedvesség,udvariasság. Kb rájuk van írva,hogy dugnálak. És ezt sok más nő is tapasztalja szerintem. Iszonyatosan gáz!
2017. dec. 16. 09:12
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
A buszsofőrök, nem hiába buszsofőrök, nincs meg a kellő intelligenciájuk, hogy egy jobb munkát vállaljanak, és mivel nem rendelkeznek kellő intelligenciával, így a saját cselekvéseiket sem tudják kellően szabályozni, többnyire az ösztöneiknek élnek, amik a szaporodást, az utódok számának növelését jelenti, ez pedig abban merül ki, hogy a potenciális partnereket stirőlik, válógatják a szemükkel.
2017. dec. 16. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Én buszsofőr vagyok. Nem vagyok állat, nem vagyok tanulatlan és nem szapodorok halomra. Nő vagyok. Nem vagyok sem elhízott, sem koszos-büdös-igénytelen trampli. Nem szokták a sggemet és a mellemet bámulni, mert nőiesen öltözöm és nem úgy, mint aki a sarokra készül.

Egyetemre járok, folyékonyan beszélek angolul. A kollégáim között sokan diplomások, vagy épp folyamatban van. Legtöbbjük az idősebb családos, szép helyen laknak és normálisan élnek. Autóval járok, hogy az ilyen fóbiás parasztokat, mint ti, elkerüljem.

Kérdező, valószínűleg téged nem csak a buszvezetők bámulnak hanem mindenki más, csak te most rájuk (ránk) vagy kihegyezve, gondoltad mocskolódsz egy kicsit. Nyilván totál szűziesen öltözködsz, nem pakolod ki magad és nem szemezel egyikükkel sem. Dehogynem. Direkt bámulod a pasikat, hogy biztosan téged néznek-e, megbámulják-e amit kipakoltál. Akit szinteden alul érzel, lásd buszvezetők, azokat itt úgy mocskolod mintha valami utolsó állatfaj lennénk. Ne ribnckodj, és akkor nem fognak úgy kezelni.

2es válaszoló:

Köszönjük a jellemzést, majd átadom valami putriban élő szakadt embernek. Vagy egy biztonsági őrnek az alsóbb kategóriából, vagy csövesnek.

Szégyelljétek magatokat.

35N

2017. dec. 16. 09:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Én nem bántom a buszsofor éket sőt...kedves utolsó nem tudom hogy ezt hol olvastad...éppen hogy úgymond hálás is vagyok nekik hogy reggel elvisznek délután meg haza, nélkülük éleg nehéz lenne megoldani a suliba járást, valamit nagyon félre értettél, szemezni meg direkt szemezek velük mert környékünkön nagyon sok helyes fiatal buszsofor van akikkel miért ne kavarhatnek?! De azt én sem értem hogy miért nézik le őket egyes emberek...
2017. dec. 16. 10:07
 5/15 anonim ***** válasza:
35%
Meg akarunk dugni
2017. dec. 16. 10:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint te is buszsofor vagy utolsó válaszoló?
2017. dec. 16. 11:26
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Nézni csak szabad, nem? Én nem vagyok buszsofőr, de ha már egy órát kell utaznom valahova, különböző járműveken, valami jó is legyen benne! Persze hogy nézelődöm. :)

Most képzeld, ha senki se nézne...

2017. dec. 16. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

" szemezni meg direkt szemezek velük mert környékünkön nagyon sok helyes fiatal buszsofor van akikkel miért ne kavarhatnek?!"

Fú ,de undorító vagy :D

2017. dec. 16. 17:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Hat utolsó szerintem rolad sincsennek jobb véleménnyel az emberek...;)
2017. dec. 16. 17:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Te vonzónak tartod magad?
2017. dec. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!