Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki valami tanács?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki valami tanács?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, aki tényleg nagyon jól néz ki, de azt hiszem itt lép közbe az hogy a külső nem minden..

Mindenki hajtogatja, hogy összekell vele jönnöm, meg hogy ő milyen jó csaj és hogy mázlista vagyok, hogy szerelmes lett belém és hogy tetszem neki, csak a probléma az, hogy nem érzek semmit.

Nem is tudok vele jól elbeszélgetni, olyan unalmasan ír.

Persze egy emberről beszélünk, nem is akarom megbántani, ezért nem is mertem elmondani neki ezeket és ehhh összejöttem vele gondolván hogy úgyis van szabad időm és egyszer csak rám fog unni, de nem nem unt még rám és félek hogy mivel hallgattam másokra és belementem ebbe az egészbe csak mégjobban megbántom majd, emiatt még inkább nem tudom elmondani , mivan ha életem végéig szertni fog és vele kell leélnem az életem? Én nem így terveztem, nekem más terveim voltak, kérlek segítsetek!!

Vagy ezt tényleg nem lehet úgy megoldani, hogy nem bántom meg?

19F

2017. dec. 14. 13:56
 1/4 anonim válasza:
Ne legyél ennyire naív. Ha nem érdekel a lány, minél előbb hagyd ott. Nem vagy a rabszolgája, semmit se KELL, ha te nem akarod.
2017. dec. 14. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy buta a lány, egyáltalán nem buta, sokra fogja vinni szerintem az életben, csak csak egyszerűen nem tudja úgy kifejezni magát ahogyan én azt szeretném.

Oké ezt hülyén írtam le, olyan mintha megakarnám változtatni, csak nem erről van, mit tudom én ha tőlem megkérdezik hogy héééé srác te tányérból eszel (valami random fas*ságot írok csak) akkor nem annyit mondok, hogy yaahhhh, hanem elkezdek beszélni kb a semmiről tök sokat, és szivem lelkem beleteszem, és a lényem átvivődik a beszédenem, egy egyszerü "yah, tányérból" válasszal meg kiidegelnek az emberek :( Lehet csak túl nagy az elvárásom :(

2017. dec. 14. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy tanyerbol eszel > ha ezt kiirtad
2017. dec. 14. 14:23
 4/4 anonim válasza:

Szerintem mindenképpen tisztázd ezt vele. Minél tovább halogatod annál jobban fog neki fájni a dolog. Igazából ezt a legelején meg kellett volna vele beszélned nem összejönni vele.

Csak azt teheted, hogy amennyire csak tudod tapintatosan elmondod neki amit érzel és hogy ez nem fog működni. Ha tényleg olyan jól ki tudod magadat fejezni ahogyan azt leírtad szerintem nem lesz nehéz. De ő mindenképpen szomorú lesz vagy dühös egy ideig.

2017. dec. 14. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!