Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik nekem egy fiú az iskolából, aki egy évvel idősebb nálam. A stílusunk eléggé hasonló, viszont nem tudom, hogy milyen módon tudnám jelezni neki, hogy bejön. Akkor még talán menne, ha osztálytársak lennénk, de így sokkal nehezebb a dolgom. Személyesen elmondani nem igazán szeretném, mert félek a beégéstől... Vagy mégis az lenne a jobb, ha egyértelműen a tudtára adnám az érzéseimet? Fogalmam sincs, hogy mi lenne a célszerű megoldás... Mit tegyek?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni! 16/l
2017. nov. 28. 17:42
1/2 anonim válasza:
Először szerintem próbálj meg vele szemezni, ha mondjuk szembe jön a folyosón bátran nézz a szemébe, és mosolyogj rá. Aztán valahogy próbálj szóba elegyedni, de ha nem ismeritek egymást, nehogy rázudítsd, hogy tetszik neked, mert abból semmi jó nem fog kisülni valószínűleg.
2/2 anonim válasza:
Mivel itt te neked kell cselekedni irj rá facebookon, a beszelgetés felkelti az érdeklődését, utána úgyis kiderül hogy megteszi-e a 2. Lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!