Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 eves lany vagyok es a szinten 16 eves baratnom egyfolytaban a fiujarol beszel. Mit tennetek a helyemben?
De igen, irigy vagy.
Látszik, hogy még sosem volt kapcsolatod. Fogalmad sincs, mit jelent szeretni valakit. Olyankor semmi sem fontos, csak ő. Most az mindegy, hogy mekkora fax a csévó, a barátnőd őt szereti és kész. Szerintem szép tőle, hogy emellett még veled is próbál foglalkozni, és nem hanyagol el teljesen. Majd azért kíváncsi leszek, hogy ha neked is lesz pasid, akkor mennyit fogsz vele foglalkozni? Mert ha semennyit, akkor hamar szingli leszel újra.
4es.
Az látszik, hogy gőzöd sincs miről szól egy kapcsolat. Nem a nyáladzásról. Pedig ez a lány ezt tapasztalja, és nem ő az egyetlen. A barátnője egy pasifüggő pcsa. Sok csaj/nő kifordul magából ha megkaparint egy lőcsöt, olyankor nem ismer se istent se embert.
Amikor nekem volt párom iszonyat szerelmes voltam, de a legjobb barátnőmmel ugyanúgy beszélgettem mint előtte. Nem ment el az eszem. Ugyanúgy találkoztunk, eljártunk ide-oda.
Szóval ha szerinted a kérdező irigy, akkor vagy te vagy hülye kiscsaj/nő, vagy csak hülyéket ismersz.
Csajszi! Jogos amiket írsz. Egy időre lépj le a lány mellől, hátha úgy észreveszi magát. Neked is jót fog tenni a távolság hidd el.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!