Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy a pasim a húgába szerelmes?
Állandóan hozzá hasonlítgat, külsőleg és belsőleg is.
Olyanokat mond hogy megnézne vele miközben leszbizünk, vagy éppen birkózunk. Egy idősek vagyunk amúgy a húgával de nem bírjuk egymást. És jó a kapcsolatunk meg minden amikor elkezd a húgához méregetni legszívesebben pofán vágnám, ráadásul a húga meg van hogy még a lovat is adja alá...
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
(Mivel amúgy jó a kapcsolat, ne azt írjátok hogy keressek mást.)
Én azért meghallgatnám a pasit, vagy a hugicát is, hogy hogy hangzik a story az o szájukbol. Lehet szegény hugi csak probálja megmenteni a tesoját egy sárkánytol...
Mondom LEHET!
Na jo most mar kihoztatok belolem, hogy irjak.
Szerintem akar otthon van a huga, akar nem, azert lehetne tapintattal ra.
Az meg, hogy mindig a hugahoz mer teged, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy lefekudne vele. En is meregettem olyan lanyhoz a kiszemeltemet, vagy viccelodtem rokonommal a szexet illetoen, h kozben nem is gondoltam komolyan, csak szerettem volna tudni, h mennyire szeret engem a lany, vagy eppen a hasonlitott szemely reakciojara voltam kivancsi. Tehat lehet h az o eseteben is ez van. A hugaval okorkodik, de ha komolyra fordulna a szo, akkor elmenekulne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!