Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nős férfibe?
akkor szerintem ideje kiszállni ebből. sose lesz a tiéd úgysem teljesen. csak fájni fog, egyre jobban ha folytatod.
N
es te tudod hogy nos ferfi (gondolom ebbol hogy gyereke is van) es te odamennel mint 1 szarkupac a kajaba, es elrontalal 1 csaladot ? azert ennyire csak nem viszkedhet odalent... talalj szamodra hozzad illo embert aki nem csalados vagy ha van is gyereke nincsenek egyutt mert elvaltak v vami... sose ertettem az ilyen noket... csalados emberekkel kikezdenek.... de viszont ha nincs gyerek es uton sincs gyerek... akkor viszont bevalhatod neki nyugodt szivvel en szerintem
de ha megis van, akkor en elasnam magam szegyenemben helyetted
21/F
Aha, aha, mhh, mhh....haggyad má’ magad -.-
Meg túlvilágon át foglya kezed bármi bánt...pfffff...chhö.... -.-
Jó, hogy furikáz mi? Meg, hogy van pénze...jaaajj mert érzem a biztonságot mellette jaajjj jaaajjj meg ne szakadjon a szívem, hol a zsebkendő....vicc...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!