Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmes vagyok egy nős férfibe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nős férfibe?

Figyelt kérdés
Már pár hónapja össze-össze járok ezzel a férfival és úgyérzem belé szerettem. Még soha nem voltam szerelmes senkibe és ezért nem is értem.. viszont most nem tudom hogy bevalljam-e neki. Szóval a kérdésem az lenne, hogy elmondjam-e neki, hogy szerintem többet érzek iránta. Vagy folytassam vele a kapcsolatot úgy, ahogy eddig is és próbáljam meg eltitkolni, hogy szeretem?
2017. nov. 6. 21:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
Jobb ha tud róla
2017. nov. 6. 21:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
miért jársz vele össze egyáltalán?? Ha dugni akkor elég naiv vagy és gondolj bele, ha veled megcsalja a feleségét, akkor téged is megcsalna mással. Na mindegy..nehogy bevalld neki inkább ne keverj be nekik..és nem is találkozz vele amíg nem rendezed ezt le magadban
2017. nov. 6. 21:30
 3/14 anonim ***** válasza:
25%
Én szerintem te sok szürke 50-et néztél.
2017. nov. 6. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

akkor szerintem ideje kiszállni ebből. sose lesz a tiéd úgysem teljesen. csak fájni fog, egyre jobban ha folytatod.

N

2017. nov. 6. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Ahogy Palik Laci mondta anno: „Hát mit művel? Agyabeteg!!!”
2017. nov. 6. 21:35
 6/14 A kérdező kommentje:
A feleséget sajnálom. De mint már mondtam eddig senkibe nem voltam szerelmes és mivel nekem is vannak szükségleteim, ezért így oldottam meg. Lehet, hogy ő nem életem egyik legokosabb döntése volt, de legalább nala biztos voltam benne, hogy ő se akar majd többet. Természetesen nem szeretném, hogy elhagyja értem a feleségét.
2017. nov. 6. 21:36
 7/14 Dr.LaDePanda ***** válasza:
72%

es te tudod hogy nos ferfi (gondolom ebbol hogy gyereke is van) es te odamennel mint 1 szarkupac a kajaba, es elrontalal 1 csaladot ? azert ennyire csak nem viszkedhet odalent... talalj szamodra hozzad illo embert aki nem csalados vagy ha van is gyereke nincsenek egyutt mert elvaltak v vami... sose ertettem az ilyen noket... csalados emberekkel kikezdenek.... de viszont ha nincs gyerek es uton sincs gyerek... akkor viszont bevalhatod neki nyugodt szivvel en szerintem

de ha megis van, akkor en elasnam magam szegyenemben helyetted

21/F

2017. nov. 6. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

Aha, aha, mhh, mhh....haggyad má’ magad -.-

Meg túlvilágon át foglya kezed bármi bánt...pfffff...chhö.... -.-

Jó, hogy furikáz mi? Meg, hogy van pénze...jaaajj mert érzem a biztonságot mellette jaajjj jaaajjj meg ne szakadjon a szívem, hol a zsebkendő....vicc...:DD

2017. nov. 6. 21:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Egy felnőtt lánya van, aki tudja hogy az apja megcsalja az anyját.. A nő is tudja, hogy meg csalja a férje, csak azt nem, hogy velem. Viszont nem én vagyok az első és az utolsó sem.. Nálam nem számítana ha furikázna,mert van jogsim..Szóval egyáltalán nem érdekből történik ez az egész. Legszívesebben kiverném a fejemből, csak nem tudom, hogy.
2017. nov. 6. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Próbálj megszakítani vele minden kapcsolatot. Csak szenvedni fogsz.
2017. nov. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!