Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok tini miért van ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok tini miért van ennyire besavanyodva?

Figyelt kérdés
Sosem értettem azokat, akik azt mondják, hogy milyen szánalmas aki bulizni jár. Könyörgöm, élni is kell egy kicsit! Csak irigykednek, vagy mi?

2017. dec. 2. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a bulival lehet élni,van annál sokkal tartalmasabb lehetőség is.De kinek mi a buli én most itt leginkább azokra gondolok akik elmennek diszkóba piálni meg vacak zenére ugrálni (nekem legalábbis).Párt keresni nem lehet ott max egy alkalomra.Van rengeteg más olyan lehetőség ami megmarad esetleg és nem csak egy átlag hétvégi jól beb...ás lesz emlékül egy a sok közül.
2017. dec. 2. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Sok tini miért ír ki hülye kérdéseket... xD
2017. dec. 2. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Sok tini miért van ennyire eltévedve? Sosem értettem azokat, akik azt hiszik, nincs is élet a bulizáson, piáláson, cigizésen, szíváson, egyéjszakás kalandokon kívül. Könyörgöm, lehetsz boldog (vagy a te szavaddal élve "élhetsz") ezek nélkül is! Persze, irigykedünk. Vaaagy, csak értelmesek vagyunk, és tudjuk, hogy egy szűk barátikörben eltőltött kellemes este sokkal szórakoztatóbb, mint 500 vadidegennel bezsúfolódni valahova, mindenféle random zenére ugrálni, aztán úgy leittasodni, hogy az este felére nem is emlékszik az ember.
2017. dec. 2. 23:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szívok, nem cigizek, éltanuló vagyok, és nem diszkóba, hanem összejövetelekre járok (ahol piálubk, de én nem hányásig). Nem feltétlenül az olyan bulikat gondoltam, csak egy kis szórakozásra.
2017. dec. 3. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára. Viszont nem hiszem, hogy amit te csinálsz, azt bárki megvetné. Ha igen, nem értem miért foglalkozol vele.
2017. dec. 3. 11:17
 6/7 anonim válasza:
Nem hallottam még egy tinit sem, amo megvetette volna a bulizást, elég különleges lehet a környezeted. Igazából, tizenöt éves lány vagyok, itthon ülök és azon gondolkozom, hogy mennyire szánalmas vagyok. Szívesen lógnék barátokkal, ha lennének... Szóval ha te a bulizós típusú fiatalsághoz tartozol, gondolj kicsit arra a lányra, aki mindig egyedül ül az iskolában, és képzeld el milyen lehet neki... Az legyen a legnagyobb problémád, hogy vannak irigyeid, és tiéd lesz a világ! ;)
2017. dec. 3. 20:49
 7/7 anonim válasza:
*aki
2017. dec. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!