Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most hogy is van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most hogy is van?

Figyelt kérdés

Az exem előbb ír, mint pasim? Ez most hogy is van? 😂😂

6 évek ezelőtti exemmel ma találkoztam, és nem tudtam hogy felismert e ezért ráírtam egy "Hello-t". Kb. 1 órával később válaszolt is és bocsánatot is kért, hogy későn írt.

Közben a "pasim" ma egész nap fent volt a neten azt baszott írni...

Ti ezt értitek?

A válaszokat előre is köszi 😘

2017. dec. 1. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasiddal beszéld meg, hogy mi ez. Az exednek meg ne írj, nincs értelme...vagy hiányzik?
2017. dec. 1. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Te már nyolc évesen pasiztál? Tyűűű, anyádék biztos jó nevelésben részesítettek! :)
2017. dec. 1. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Dehogy hiányzik, csak jófej volt régen és kiváncsi vagyok mennyit változik.

#2 8 évesen? Én már oviban kisanyám!! A szüleimet meg ne ocsárold. Örülök hogy felneveltek!!

2017. dec. 1. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán azért nem ír neked vissza két másodpercen belül, mert neki is van élete, ami nem körülötted forog állandóan. Az egy dolog, hogy az exed internetfüggő, de ez nem egyenlő azzal, hogy jobban értékel téged, mint a barátod. Mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre, ne mondd, hogy neked nem. Majd reagál akkor, mikor jól esik neki. Egyébként is, szerintem nem kell véresen komolyan venni az internetes beszélgetéseket, a személyes társalgások ezerszer többet érnek ennél. Ha majd ott is ignorálni fog téged, akkor nyugodtan felháborodhatsz, de addig ne nagyon.
2017. dec. 1. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen gyakran előfordul. Akit rég nem láttál az jobban érdeklődik, mint akivel napi kapcsolatban vagy. Függetlenül attól, hogy exről van szó vagy sima haverról.
2017. dec. 1. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 Hát épp ez az hogy a suliba is ignorál...!! Szóval felvagyok háborodva!!

#5 Köszi, oké

2017. dec. 1. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor az nem nevezhető kapcsolatnak. Én szakítanék vele a helyedben.
2017. dec. 1. 23:19
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 már én is ott tartok, nyugi... :/
2017. dec. 2. 06:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!