Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén, nektek bejönne egy ilyen csaj?
Pontosan ezt akartam írni, mint az utolsó: pszichológus meg aztán végképp nem mondhat ilyet. És ha jól tudom, 18 éves korig egyébként is csak viselkedészavar diagnosztizálható, pszichopátia nem.
Amúgy a pszicho nem teljesen egyenlő a pszichopátiával. A psycho angol szlengben pszichés beteg vagy mentálisan instabil személyt jelent. Szóval lehet depressziós, önbizalomhiányos vagy esetleg forrófejű embert is, vagy akármi ilyesmi. Igazából elég elcsépelt kifejezés.
"hasa van de "hája" nemnagyon"
Szóval kövér vagy, hmm-hmm, értem én.
De az egy nagyon jó pont, hogy szereted az animéket. :3
Jó nagy divat lett minden emós-"rockernél" ez a pszichopátia téma, csak megfeledkeznek arról a kedves érzelmi zavaros lázadók, hogy egy pszichopata nem érez. Nem keres párkapcsolatot, főképpen nem jellemzi magát ilyen módon, mert tökéletes a saját szemében s eszébe nem jutna, hogy a közepes combját/ hasát egy másik ember minősítse. Ami a legfontosabb: egy ilyen ritka génhibával rendelkező ember nem nevezi magát pszichopatának, természetesnek tartja körülményeit.
Nyugodtan visszavághatsz azzal kedves kérdező, hogy nem is ismerlek, de a valódi pszichopátiával "megáldott" rokonom itt röhögne rajtad, ha látná ezt a személyleírást.
Senki nem lesz az attól, hogy az animében olyan jeleneteket lát, amik megfogják, vagy a zenéi olyanok, esetleg morbid humora van, kamaszkori gyilkolászási vágya. Ez tény. Menőzhetsz bármelyik srácnak ilyen kamu dumával, van, amelyiknek tetszik is, azzal megérdemlitek egymást.
Nő/ old school death metal rajongó...
Olvassatok utána, hogy pontosan mik a jellemzői. Több oldalt olvassatok el.
A csajszi tényleg nem pszichopata. Egy pszichopata nem ilyen jellemzést adna magáról, ebben biztos vagyok. A Kérdező szimplán csak tinédzser. Amivel semmi gond nincs. De jól emlékszem, hogy ugyanilyen jellemzéseket adtunk magunkról a barátnőimmel akkoriban, többen állított magukról ugyanilyen stílusban, hogy ők pszichopaták. Így idődebbként van, amelyik nem is emlékszik erre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!