Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez milyen csaj? Most úgy őszintén?
Van egy csajszi (14) aki "szeretett" engem. De én ezt nem értem...
2015 december eleje... Ekkor kezdtünk beszélgetni. Egész nap arról sírt nekem, hogy jaj de hiányzik neki XY, mennyit sír miatta, hogy fáj neki, hogy nem viszonozza. Erre én megpróbáltam megnyugtatni, de sikerült elérnem, hogy "belémszeretett"... Mivel helyesnek tartottam, és lehet el is tudtam volna képzelni a dolgot, elhívtam randira. De akkor úgy beláttam, hogy hát vele aztán nagyon nem lenne jó... De én mondtam is neki előtte is, hogy baráti beszélgetésként fogja fel ezt is, és, hogy én nem érzek semmit.
Erre jött az exem, akivel jó a kapcsolatom, beszélgettünk és akkor ő beképzelte, hogy nem is csak ő van nekem (igazából meg nem is volt) hanem kitudja mennyi. Persze megint elkezdett sírni, hogy most meg miattam sír, én vagyok a hibás, miattam vagdossa a kezét (ami nem igaz, mert másnap semmi karcolás nem volt rajta) meg jól el is hordott (ez már 2016 eleje).
Erre most nézem facejét, van pasija. De mondjuk már 1 hete ezzel zaklat, hogy "te nem becsültél meg, pedig én így meg úgy szerettelek"....
Miez emberek? 30 nap alatt 3 fiút szeretni? Miez? :"D
F/16..
Ha ram hallgatsz letiltod a fenebe.
El sem hinned mik vannak a 14 evesek kozott... mar ket eve nem szuz, mar nyolc exe van, megtalalta elete szerelmet stb... egyszer egy 13 eves maszott ra az en paromra, felmeztelen kepeket kuldott neki meg ilyesmik, komolyan nem ertettem.
TISZTELET A KIVETELNEK persze!
De az ilyen ember amolyan parazita, ha hagyod akkor csak meg jobban radtelepszik, ezt nem szabad hagyni.
14 éves, megjátssza a mártírt. A hiszti is arra ment ki, hogy mások a jövőben elhiggyék, hogy ő szívét-lelkét beleadta minden "kapcsolatába", de csak összetörték a kis szívét, és már nem bízik a pasikban, blablabla.. Fiúk.. az ILYET kerüljétek el!!!
Ne foglalkozz vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!