Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklatásnak számít? Lehetne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklatásnak számít? Lehetne valami komoly következménye?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm. Akkor jöttünk össze, amikor tizenkettedikes voltam. Sajnos olyan osztálytársaim voltak, akik állandóan piszkáltak. Facebookon is számos olyan chat csoportot csináltak, ahova bevettek engem is, meg persze a barátnőmet is, és piszkáltak minket mindenfélével. Próbáltuk kerülni a dolgot, letiltottuk stb., de valahogy mindig megtalálták a módját annak, hogy folytassák ezt az egészet. Már nagyon rosszul éreztük magunkat mind a ketten. Céljuk az volt, hogy az összes kapcsolatomat tönkre tegyék. A barátnőm viszont kiállt mellettem. Nem hagyott ott. Azóta eltelt két év. A haverom, és az a személy aki piszkált egy egyetemre járnak, így elég gyakran találkoznak. Viszont megint elkezdődött... A piszkáló tag olyanokat mond rólunk állandóan a haveromnak,ami egyáltalán nem igaz. Kitalál magától dolgokat és azt terjeszti. Nem akartam hogy újra az legyen, hogy elkezdjen közvetlenül is furkálni minket, így nem a saját profilomon írtam neki, hanem csináltam facebookon egy új profilt, ahol szépen megkértem őt, hogy ne terjesszen rólunk hazugságokat, ne kelljen már nekünk állandóan ezeket visszahallani. Nem fenyegetőztem, csupán szépen megkértem rá, hogy hagyja abba végre. Ezután letiltottam a tagot az új profilon. Nem mondtam meg, hogy ki ír, nem mondtam a nevem, de pontosan tudtam, hogy rá fog ő jönni saját magától. Rájött, de én nem akartam foglalkozni már vele,ezért nem reagáltam. Csak ennyi hogy megkértem, de ugye nem saját profilomon és letiltottam. Ma meg azt üzente a haverommal, hogy kinyomozta, hogy ki írt neki, és ha nem vállalom fel magam, akkor komoly következményei lesznek a ZAKLATÁSNAK. A probléma végül megoldódott, nem ezen van a hangsúly, de ez szerintetek is zaklatásnak számít? Hogy szépen megkérem, hogy hagyja abba. A dolgot már megbeszéltük ketten, nem ezen van a hangsúly tényleg.
2017. nov. 13. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

inkább az a zaklatás amit ő csinál, mert rendszeresen csoportokba rakott be, ahol "piszkáltak" ráadásul a közvetlen baráti köröddel is próbált neked keresztve tenni...

1 üzenet még nem zaklatás...

fenyegetésként fel lehetne fogni, de mivel nem olyan hangsúlyba íródott emiatt az se

csak szimplán gyökér a csávó

2017. nov. 13. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Direkt nem fenyegetően kértem meg rá, hogy fejezze be.
2017. nov. 13. 19:27
 3/8 A kérdező kommentje:
És azzal fenyegetőzött, hogy fel fog jelenteni, ha nem kérek tőle bocsánatot
2017. nov. 13. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
iknkább te gyűjts ellene bizonyítékokat ha folytatja, és jelentsd föl te
2017. nov. 13. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy minősül zaklatásnak, ne hagyd már ilyen könnyen befolyásolni magad. :/ Nevess a képébe legközelebb. Kicsit mondjuk nehéz elhinni, hogy egyetemista korú emberek ennyire érettlenek (a gyökér gyerek) és ennyire alacsony a problémamegoldó képességük (neked). Nem bántásból, de ne parázz rá ennyire az életre...
2017. nov. 13. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos bizonyítékokat nem tudok ellene gyűjteni, mert ugye ez a folyamatos zaklatás amikor csoportokba rakott minket már két éve volt. Mikor úgy tűnt, hogy már teljesen vége, próbáltam az életemet rendbe hozni, és kitöröltem minden csoportot. Megpróbáltam mindent eltüntetni, hogy ne is emlékezzek rájuk.
2017. nov. 13. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Amikor megkértem rá, ugyanezt írtam, hogy érdekes, hogy egyetemista létére semmit nem változott, és fura, hogy jobb dolga nincs, csak az hogy velünk foglalkozzon.
2017. nov. 13. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha valamilyen kár ér, amit az Ő pletykái okoztak, akkor mész a rendőrségre.
2017. nov. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!