Isoprinosine: lehetnek olyan mellékhatások melyeknek komoly következménye lesz?
Kaptam a fent említett immunerősítőt. Naponta 3x2 darabot kell szednem, félek hogy tönkreteszi a bélrendszert vagy nem is tudom mi bajom lehetne. Nagyon sok vizet iszok. Mi az ami segít még?
24 F
Elolvastad a papírját? Ha az átlag orvosságoknak csak ilyen mellékhatásai lennének, boldog lenne a világ. Az ANTIBIOTIKUM az, ami kinyírja a bélflórádat és emiatt gyengíti az immunrendszered, aminek 80%-a a beleidben van. Egy immunerősítő hogyan erősítené az immunrendszered, ha pont betámadná az immunrendszer bástyáját?
Egyébként ez az antivírus szer más országokban tök elterjedt pl. influenza kezelésére is, mi is erre szoktuk alkalmazni és az elején irtó jól véget tud vetni a tünetek súlyosbodásának, egy kezdődő influenzából úgy, hogy már vacogsz, levert vagy, fáj a fejed, torkod, mindened, simán kihoz egy nap alatt.
A parázásoddal viszont pszichésen elő tudsz állítani magadnak "mellékhatásokat" tök fölöslegesen, úgyhogy nagyot segítesz magadon, ha abbahagyod a paranoiát.
Micsoda véletlen, nekem is az a diagnózis, mennyi idő volt még rendbe jöttél? és kaptál más kezelést is?
(én nekem fagyasztottak, de nem mind múlt el attól még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!