Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Csak szivat?
Figyelt kérdés
Most ősziszünetben elmentem egy haveromhoz 3napra. És kiderült hogy jönnek vendégségbe a rokonai. Jött egy velem egyidős lány is, és nagyon megtetszett nekem. Este filmet néztünk, és odafeküdt mellém. Vége lett a filmnek, lámpaoltás volt. A lámpaoltás után egyből odabújt hozzám, és megfogta a kezem. Elaludtam, és arra keltem, hogy már a vállamon alszik. Másnap is szemezgettünk, meg hülyültünk egymással. Amikor hazaértem a haveromtól gondoltam majd talán rámír. Nem írt rám. Ráírtam én, de úgy beszélgettünk, mint ha le se szarna. Pedig élőben nem ezt mutatta. Szerintetek miért van ez? Vagy csak szopat?2017. nov. 5. 19:28
1/2 anonim válasza:
Neked kellett volna szopatni őt...
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy nem akar semmi komolyat, csak akkor éppen jól esett neki hogy vagy. Vagy csak szimplán rossz kedve volt vagy valami hasonló amikor irogattatok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!