Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit vagy csak szivat?
Van egy srac,akivel egyutt jarunk jogsira es hetek ota egyfolytaban ra gondolok,parszor beszelunk,de sokszor mosolygunk egymasra,mikor oktatas van es mikor irjuk a tesztkerdeseket akkor szunetben mindig kerdi hogy ment es mindig mondja tanuljak,de ugy,hogy nyugodtan. Aztan,azt vettem rajta eszre,egy ido utan,hogy tetszem neki,de jott egy lany,aki megforgatta ezt :/ elmondta a lany a fiunak,hogy nekem tetszik,de lehet mast is mondott neki,mert utana a fiu kicsit mashogy viselkedett velem kicsit taszito volt az jutott eszembe ,hogy a lany mondott esetleg valamit rolam,mert sajnos a lany mindig irigy volt ram:/ egyutt nottunk fel a lannyal tudom mirol beszelek!!! egy ido utan a fiuval ujra jo lett a kapcsolatunk,de hirtelen megint rossz en mar nem tudom mit higyjek..szerintetek??
19/l
Nem tudom miért idegen fogalom a 19-éves lányok számára IS a BESZÉLGETÉS.
Alapból, ha akarsz valamit de nem mondod el akkor k**ra nem fogja megérteni senki.
Egyébként pont ilyen csajom volt most utoljára mint amilyen szerintem te is vagy, hogy mindent ki kellett találni amit akar, és ha nem sikerül akkor veszekedés.
Már nem azért , de nem tudsz oda menni hozzá megkérdezni ugyanezeket a dolgokat? Egyáltalán nem megbántás képpen, mert megérteném ezt a kérdést ha egy 15 éves lány kérdezné ezt....Basszus 19 éves vagy !!!! nem kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!