Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek teccek neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek teccek neki vagy csak szivat? 14/L

Figyelt kérdés

ma azt mondta h megpuszil én meg mondtam h úgysem meri és ezen veszekedtünk h úgysem meri meg ilyenek és közbe ugye én se mertem meg mindig elfordultam és egyszer mikor odafordultam megpuszilt (szájra). Egyébként sokat szoktunk beszélgetni meg jóban is vagyunk szóval már momdhatjuk magunkat "barátoknak" de a haverjai előtt mindig kötöszködik és már nagyon sokan aztmondják h én teccek neki meg ilyenek sőt még akivel együtt volt lány ő is mondta és ők még nem is csókolóztak csak megölelték egymást meg nagyon de nagyon ritkán fogták egymás kezét és a barátnőjét nem csókolta meg (már szakítottak) akkor engem miért?

Szerintetek lesz ebből valami? A válaszokat előre is köszi 😊

2017. febr. 21. 16:52
 1/5 anonim válasza:
100%
Tecccccel neki!
2017. febr. 21. 16:57
 2/5 anonim válasza:
79%
A 14 éves az nem felnőtt. Menj a tini kategóriába....
2017. febr. 21. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te mit keresel itt, angyalom? Nem találtad a tini kategóriát? Amúgy a válasz: igen, teTSZel neki.
2017. febr. 21. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat nm láttam tényleg bocsi

A válaszokat pedig köszi :-)

2017. febr. 21. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
;)
2017. febr. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!