Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lerajzolom az beválik?
Figyelt kérdés
Mivel rájöttem hogy ha csak mosolygok, abból nem lesz semmi.(nem vagyunk beszélô viszonyban, talán az arcomat már megjegyezte)Ezért azt találtam ki, hogy megpróbálok úgy kapcsolatba lépni vele, hogy lerajzolom, majd az egyik óránk után amikor közvetlen nekik lesz órájuk egy abban a teremben a padon hagyom, és ráírom a nevet, h kinek. Szerintetek ez beválhat??? Egyáltalánfogja érdekelni h ki csinálta? Fiúk, ti hogy reagálnátok??
(a rajz az szép lesz, máskülönben nem ia csinálnám) 13/L, a fiú meg 11.es :((( ez így nagyon ciki lenne neki, ha egy kis 7.es tôl kapna egy tajzot??Persze ô azt még nem.tudja h kitôl van, de ha majd kiderül...
2017. okt. 30. 07:49
11/11 A kérdező kommentje:
szia utolsó!Tetszik a válaszodban az elképzelés, h tetszek neki, de nem hiszem h ez a valóság, hiszen egy fél mpig rámnéz az semmi, bátrabban mondanám már h lehet h én is bejövök neki, ha 10mpig nézne mondjuk.
2017. okt. 31. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!