Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összezavarodtam és nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összezavarodtam és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nekem tetszik és többen mondták hogy ebből lehet még valami, de mégsem tudom hogy hogyan áll hozzám.

Jelek vannak, hiszen ebből alapították meg mások hogy tetszhetem neki de mégis úgy érzem hogy nem tetszem neki.Szemezni próbáltam vele de nem szemeztünk csak egymásra néztünk.

Nem láttam hogy tetszenék neki de mikor kettesben voltunk akkor pedig azt éreztem hogy igazodik hozzám és többször néz engem és mikor egymásra néztünk mosolyogtunk.Tanácstalan vagyok... Hogyan deríthetném ki? (több jel van ami arra utalhat hogy tetszem neki csak lusta vagyok leírni..)

De ugyan akkor mint pl ez a szemezéses dolog bukta amitől azt érzem hogy nem tetszem neki.

Honnan tudhatom biztosra?

2017. okt. 24. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Állj vele szóba,beszélgessetek. Próbálj többet kihozni a dologból. Biztosra csak úgy mehetsz ha rákérdezel.
2017. okt. 24. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát közösségi oldalon általában ok-ozik meg oké-zik így nem igazán merek írni neki, de jól eltudunk beszelgetni.

Rákérdezni félek mert eddig sosem tetszettem a fiúnak ha bevallottam mit érzek iránta.Van valami más ahogyan megtudhatnám hogy tetszem-e neki?

2017. okt. 24. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj! Ha rákérdezel ott azonnal ki fog derülni hogy ő mit érez!

Én is csináltam már nem egyszer, volt hideg zuhany, fél év járás, 2 év együttlét, + még kisebb barátságok

17/f

2017. okt. 24. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogyan kérdezzem meg?
2017. okt. 24. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tetszik e neki valaki.
2017. okt. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!