Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy valaki melyik nemhez vonzódik?
Én egy biszexuális lány vagyok és nagyon megtetszett egy lány osztálytársam. Szoktunk beszélgetni, de mindketten olyanok vagyunk, hogy folyton viccelődünk.
Honnan tudhatom meg, hogy ő melyik nemhez vonzódik?
Ha elmondanám neki, hogy én "mi vagyok", akkor lehet, hogy megijedne tőlem és onnantól kezdve komolyan venné a teljesen komolytalan poénjaimat is. Vagy csak azt hinné, hogy viccelődöm.
Az meg nyilván fura lenne, ha odamennék, hogy "hé, figyu, melyik nemhez vonzódsz?".
hú, ugyanígy vagyok vele. :D annyit tudok, hogy nagyon elfogadó, ami a "másságot" illeti, de hogy ez azért van-e, mert ő is ilyen, vagy csak úgy alapból elfogadó, azt nem tudom... pedig nem lenne rossz, ha csak úgy odamehetnék és megkérdezhetném tőle annyira egyenesen, amennyire te írtad az utolsó sorban...
most mondanám, hogy hát ahogy néz rád, ahogy viselkedik veled, az alapján döntsd el, de ez nagyon nehéz, mert a lányoknál sokkal több minden fér bele egy barátságba, mint pl. a fiúknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!