Honnan tudhatom, h egy csajnak nem csak szimplán tetszem vagy szimplán vonzódik szexuálisan hozzám, ha az egyetemen egy osztályba járunk, de nem beszéltünk még sokat?
Figyelt kérdés
mire figyeljek oda?
(a lány egyébként néha kedves néha flegma ,ha ránézek elfordul faarccal, de többször azon kaptam,h bámul elég sokáig még ha rá is nézek tartja a szemkontaktust, azért én azzal nem ,,szemezek" aki nem jön be nekem, v csak szimpi de nem akarok tőle semmit, viszont miért viselkedik ilyen változóan?) hogy közeledjek hozzá,egyáltalán ti láttok értelmét annak,h kezdeményezzek nála?
2014. aug. 4. 20:34
2/4 A kérdező kommentje:
ok és hogy derítsem ki,h mit érez ha érez egyáltalán? mert mint írtam néha kedves néha meg kerül és flegma....
2014. aug. 4. 20:37
3/4 anonim válasza:
Hát ha nem beszélgetsz vele, sehogy.
4/4 anonim válasza:
Lehet zavarban van...
Kettesben legyetek akkor kiderül mit gondol valójában, senki ismerős arc ne legyen a közelben csak szigorúan ti ketten..
Valószínű akkor kedves mikor ismerősei nincsenek a közelben, eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!