Hogyan írjak rá arra a fiúra aki tetszik, de még sosem beszéltünk?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 23:42
1/14 anonim válasza:
"Szia! Ne haragudj, de eltévedtem. Meg tudnád mondani merre laksz?"
2/14 anonim válasza:
Egy iskolába jártok ,vagy ilyesmi?
3/14 anonim válasza:
Hát az attól függ hogy honnan ismered. Volt barátommal pl úgy jöttünk össze hogy osztálytársak voltunk és folyton engem hívott fel hogy "nem emlékszik" hogy mi a lecke.
4/14 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk,de nem egy osztályba :) Ő kettővel fölöttem van
2014. júl. 25. 23:47
5/14 laci911 válasza:
ha dohányzik akkor mennyél oda szünetbe és kérj tölle cigit .Mosolygj rá és mond meg neki , hogy holnap visszadod . ha nem akkor oda kell menned elé el kell ejtened valamit persze , hogy lássa a fenekedet (Alpári női trükk esetek 90 % be jön )vagy a kasszikus női trükk a papírt véletlenül oelejettem , vagy a diákodat elejted esetleg úgy teszel mint ha elmennél mellete és elejted mikor neki mész .Ez kasszikus tolvaj trükk mikor kizebelik az embereket , te ebben az esetbe figyelemfelkeltésre használod
6/14 A kérdező kommentje:
#5.:Nem fog hülyének nézni ? :D
és még nyáron szeretném,de sajnos nem nagyon futunk össze :\
2014. júl. 26. 01:12
7/14 anonim válasza:
szia, sajnos nem egy jo otlettel jottem, de elolvastam a valaszokat, mert en is hasonlo cipoben jarok.:D szintugy kettovel jar felettem, nyaron nem futok vele ossze, sose beszeltunk.. ugyhogy "egyutterzek" veled :)
8/14 anonim válasza:
akárhogy... találj valami ürügyet! tényleg bármi lehet :D én a tesójával kapcsolatban írtam egy tökismeretlen csajra. tesóját is csak épphogy ismerem, mert sose beszélgettünk, de a lánnyal már több, mint egy hete :3 csak sajna nem tudunk még talizni
19f
9/14 hópihe1981 válasza:
Szia!
Írj neki levelet!!
Valami ilyesmit..
Nem tudom mit érzek irántad... de valamit tuti (:♥
.....nem szerelmet... de többet mint barátságot.... Nehéz ezt megmagyarázni...
Egyszerűen csak Veled akarok lenni , kettesben sétálni a hóesésben..
10/14 hópihe1981 válasza:
Aztán várj pár napot! Tudod van ez a 72 órás szabály..
De erre rá fog kapni!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!