Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba aki egy évfolyamba jár velem, nem beszéltem vele, csak párszor látom mikor ő is megy a saját órájára ,meg én is . Nagyon bejön, de nem tudom ,hogy facen írjak rá vagy személyesen menjek oda? Mivel nem akarom zavarni ,amikor siet az órájára nyilván, ezért tartom ,jobb ötletnek a faces ötletet. Váalszokat köszönöm :) 15/f
2017. okt. 16. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem gimis vagy... annyira egy óra se lehet fontos, hogy ne késsen az ember pár percet..:D szerintem szólítsd meg, mutatkozz be neki, és beszélgess vele élőben:) persze, ez a nehezebb verzió...drukkolok ;)
2017. okt. 16. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok :D. De az úgy olyan gáz odamenni ,miközbe megy valahova nem ? :D
2017. okt. 16. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Még jöhetnének a válaszok :D .
2017. okt. 16. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!