Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom túlságosan szereti a vadászatot. Túlreagálom?
nem egyszer volt már rá példa, hogy meg volt beszélve mit csinálunk egyutt, azután lemondta. (vadászat miatt) eddig nem zavart... most sem nagyon, csak ez az utolsó alkalom kicsit felb... egész héten szinte nem láttuk egymást, naponta kb 10 percre, ami kevés, de megértem, mert szunetekben tanul (ebben az évben érettségizik) csak addig láttam, amíg busszal hazamentunk. egész héten tervezgettuk hogy hogy lesz a péntek (kettesben utoljára 2 hete voltunk) aztán suliban szunetben eljott megmondani, hogy nem jon ossze, mert vadászni megy. aztán ma délután beszéltunk telefonon, és kiderult, hogy nem voltak vadászni, mert meggondolta magát.
sokszor volt olyan is, hogy volt lehetosége: miután 2 hét (téli SZUNET!!!) alatt nem találkoztunk, választhatott, hogy hétvégén velem lesz, vagy megy vadászni. Vadászni ment... tudom: sokat kell tanulnia, falun sok a munka, stb... de attól még nem kéne a kozos programunkat lemondani a vadászat helyett... túlreagálom? mert nekem ez most tok olyan, hogy a vadászat fontosabb neki, mint az hogy velem legyen. nem akarom, hogy válaszzon, ha szeret vadászni, egészségére, de azért mégis... mit csináljak? mikor errol neki szoltam, azt mondta néha olyan buta vagyok
Ha ez már most gondot okoz kettőtök között, akkor később sem lesz jobb, viszont tessék megbeszélni!
Üdv: egy vadász nő / hivatásos vadász párja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!