Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túlreagálom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlreagálom?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hónaoja vagyunk együtt..eddig minden klappolt,tök jól kijöttünk

Erre valamelyik nap küldött egy képernyőfotót egy teljesen másik témában de ott volt a chat fejek között egy lány aki ismeeős volt nekem..számon kértem erre azt mondta hogy csak egy régi ismerős,barát

De éreztem hogy nem csak ennyiről volt szó..ma megnéztem a lány adatlapját,és hat közel sem barátság volt köztük..sőt elég durván ott élték az életüket,tehát minden apró részlet ki volt írva az adatlapra..

De állítása szerint nincs közöttük semmi,és nem is volt,mégis ott irkáltak egymásnak durvábbnál durvább dolgokat,meg igy szeretlek,úgy szeretlek stb..

Ezeket igy mindet szépen elmondtam neki erre az volt a válasz hogy miért baj nekem az ami évekkel ezelőtt volt meg hogy ne problémázzak a semmin..de nem az a bajom ami régen volt,hanem a hogy hazudik,és az hogy most is beszélget vele..

Tényleg én reagálom túl vagy igazam van?

2017. máj. 27. 18:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagytok rég együtt,de már most nem őszinte veled.Így elveszik a bizalom úgy pedig semmit sem ér az egész
2017. máj. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!