Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, a következő esetbe?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a következő esetbe?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel együtt vagyok és amikor találkozunk mindig meg akar csokolni. De én még nem csókolóztam és félek.

2017. okt. 11. 20:52
 1/5 anonim válasza:
Ne félj tőle először mindenki fél, de nem olyan vészes, hamar túljutsz rajta!
2017. okt. 11. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Pedig kikell egyszer azt is próbálni.Ha vissza fogod őt továbbra is utasítani, akkor vagy megun, vagy megsérted őt azzal hogy nem csókolhat meg.. Mintha undorodnál tőle..Neki így fog tűnni.
2017. okt. 11. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sose értettem, ha még csók se volt hogy a pic*ába járhattok? Na de megyek az esküvőmre, hmm a balos a szerencsés:3
2017. okt. 12. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor engedd neki. Ha fiú, akkor menekülj.
2017. okt. 13. 13:36
 5/5 anonim válasza:
Hagyd neki hogy megcsókoljon
2017. okt. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!