Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi legyen a következő lépés?
3 hete megismertem egy lányt,azóta minden nap beszélgetünk,és heti 2-3 alkalommal találkozunk,mert vagy befele vagy hazafele egy busszal jövünk.
Nemtudom mit kéne csinálnom,mert eddig úgy voltam vele hogy nem kapkodom el a dolgot,de mostmár azt sem akarom hogy azt higyje hogy nem akarok semmit. Ma megfogtam a kezét,szerintem hirtelen zavarba jött vagy nemtudom,de nem szólt érte,szóval xd
Holnap találkozunk megint és 3 hét szerintem elég hogy megismerjem nagyjából,szóval megcsókolhatnám-e vagy még várjak vele? Vagy egyáltalán egy buszon hogy csókoljam meg? Hívtam már el,de nincs ideje így nem tud eljönni.
Én is buszon nyaltam először
Szerintem megcsókolhatod sőt buszon még jobb se elmenni se kiabálni nem fog de az is lehet h bejössz neki kérdez rá mondjuk
Én szerencsétlen még azt is megkérdeztem h bánná e a csókot xD de szerintem azt egy lány se bánja csókold meg
Legyél gyors aztán vàrj a reakciójára majd ha idegesnek latszik kérj bocsánatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!