Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú lesz. Élettörténetem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú lesz. Élettörténetem elmesélése után a következő kérdésre keresem a választ:Velem van a baj?

Figyelt kérdés
A Válasz természetesen nem.(Vagyis 42.)17/F,jó gimnázium,tesók,szabadelvűbb nem a széltől is óvó nevelés,rengeteg elolvasott gyereknevelési és pszichológiai könyv,elvetemült és néha intelligens humor.Ez vagyok én.Az első válaszban folytatom:)
2016. okt. 30. 23:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szóval Röviden próbálom azért mégis összefoglalni.Társkeresési első próbálkozásaim alsóban kudarcba fulladtak.Más tetszett neki.Pedig még szivecskét is rajzoltam neki.Következett az akkor reménytelen szerelemnek nevezett 3 év.6.osztály ,második félév .Első csók,Első barátnő,első hónap,első negyedév.Komoly kapcsolat,komoly szakítás.9.Évvége Újra barátnő,boldogság.Első Nyelves csók,első petting.Ősz,szakítás.Online felület,első alkalom.Nem nagy cucc de túl vagyunk rajta.A lányt is szerettem Ő min kiderült engem nem.Bánat.Randi.Randi.Bánat.Nyáron semmi.10.ben enyhe próbálkozások ,de am semmi.Nyár.Fesztiválok megismeremerem Nórit.Szerelem.nyár végéig nyüglődés,vagyis ő nyuglődik én csak szeretni .Sulikezdés.Megismerem B.-t B nagyon aranyos,illünk egymáshoz,egy közös barátunk mutat be egx koncerten .Koncert után pár tali b szerintem érez irántam .B. 17 éves és van egy 21 éves barátja.Sokk.Letargia.ÉN csak szeretni szeretnék.Eldöntöttem h nem adom fel.Találkozni hívogatom .belemegy.Eddig nem volt köztünk semmi.Nem értem.Velem van a baj?
2016. okt. 30. 23:37
 2/13 anonim ***** válasza:
tegyél le róla....
2016. okt. 30. 23:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Inkább velem töltötte az idejét mint a barátjával aki akkor végzett 1 utcával arébb.annyit beszélgettünk h két órát késett miattam a vele megbszélt találkáról.
2016. okt. 30. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:

Most már értem a privát üzenet, megy a visszapacsi!

Végre valaki érti a 42-est XD

Imádom a filmekben is, mint mondjuk a Tűzgyűrű elején ahogy mondják a körzet területét ahova menniük kell.

Elképesztő micsoda mágia van a számkódok mögött, mennyi üzenet amit az átlag ember észre sem vesz :)

Annyira jó, hogy egy szám, egy random szám lett valaminek a hordózója, valami békebelinek :)

Egyébként nem veled van a baj, az ember lelke kutat és keres, s kívánod még ha barátja is van.

Megismerni a titkot, a valóságot, miért oly felszínes ő is.

Emiatt megéri jobban megismerni de én személy szerint a komoly kapcsolatot hanyagolnám.

De ez annyira bonyolult, ez az egész ami most körbevesz minket, hogy nem is tudom.

Teljesen összezavarodott a világ.

Én meg úgy érzem mintha én lennék Dr. Ryan Stone a Gravitáció-ban, lebegek az állomás egyik kabinjában s az ablakon nézek kifelé, látom a Földet.

A Földet melyet óriási mega ciklonok szabdalnak széjjel, látom az elpusztított világunkat.

Látom és tudom mit tettünk, s nem tudom hogyan hozhatjuk ezt helyre, mert már túl késő.

Ezt érzem a Te történeteddel is kapcsolatban.

Nem tudom a választ.

2016. okt. 31. 00:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Veled semmi gond, teljes normális az eddigi szerelmi életed. Lehet hogy ezt a csajt hagyni kéne ha van barátja, de meg találod az igazit.
2016. okt. 31. 00:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Pont most olvastam valahol a metrón: "Látom a föld GPS-ét és azt kiáltja:ÚJRATERVEZÉS."És mennyire igaz.Ebben a világban ahol mindenki magával a saját boldogságával törődik hiszen MÁSOKról még hírből se hallott és ha halott is akkor is csak a saját szürőjén keresztül és akkor is csak az csöpög le végül h a Más az nem én vagyok tehát rossz.De általában eddig se jut el csak addig hogy MÁS? nem értem.Ki ezért a hibás? Van e valami mindent átölelő,átlátó,embertömegeket irányító rendszer?Van isten? Közös tudat a halál után? Én örülnék ha bármelyik is igaz lenne mert az azt jelenti ,hogy alaki tudja a választ.(vagyis a kérdést)De nincs kérdés.Csak egy válasz.Én.Ami kérdés nélkül pomt olyan értelmetlen mint 42.
2016. okt. 31. 00:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez a halál után mi lesz dolog nagyon régóta foglalkoztat.

Mert itt teljes a káosz az biztos, a másra mutogatás, a spekulálás meg a pletyka.

Ez az életutáni közös tudat is régóta érdekelt.

Létezik-e olyasmi ahol mind békében élünk?

S azt hiszem igen, van egy közös pont ahova a lelkek utaznak, a végső béke.

Csak az út hossza különbözik szerintem, nagy a különbség egy jótét lélek is Hitler vagy Sztálin között akik bizonyára a legtovább utaznak majd.

S ezáltal bizonyos, hogy van reinkarnáció is.

A vallás ezt nem zárja, sőt szerintem le is pecsételi létezését sok esetben (ez külön téma nem részletezem)

Itt nem értjük meg egymást, ez már sokszor eldőlt, itt a Pénz lett az úr a Szeretet helyett, mi kreáltuk így.

Mindenünket körbeveszi lassan, látom a körülöttem lévőkön hogyan válik tudatok egyetlen mozgatórugójává a pénz meg az egyéb felszíni dolgok.

Borzalmas, senki se akar már semmiről lemondani, minden jár nekem, az enyém.

S ott van például, aki beleszeretett egy lányba és soha nem lehetett az övé, mert annyi akadály volt köztük.

Éjszakákat bőgött végig, hogyha csak egy napra az övé lehetne, ha csak egyszer láthatná meztelenül.

Le kellett győznie a vágyait, mert tönkretette volna a lányt.

Nem mondhatta el mi érez, bármennyire is akarta s bármennyi hibát is követett el kételyei közben.

Én ilyen lemondást, amilyet ő tett még sose láttam.

Próbáltam nyugtatni, hogy amiket az instagramjára kiírt a lány nem neki szólnak, pedig tudtam én jól, hogy neki de nem engedhettem meg, hogy tönkretegye a lányt.

Ha egy pillantás köztük ilyen mély volt, gondolj bele egy csók mit tett volna.

Nincs visszaút sokszor, s sokszor a földi dolgok állnak az utunkba ott ahol már egy más világot kezdünk felfedezni.

Borzalmas az egész, folytassuk privátba :)

2016. okt. 31. 00:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Dan777 ne legyél már annyira oda, mert olvastál egy könyvet, amiben van egy központi referencia, amit kb minden második ember ismer...

A pszeudo-intellektuális bullshitelésre inkább nem is reagálok semmit.

OP: Mi lenne a baj? Kavarsz ide-oda, nem egyszerű mindig, de láthatóan nem vagy teljesen szerencsétlen, mint a legtöbb srác. Ne görcsölj rá, mert csak nyögés lesz a vége...

2016. okt. 31. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Fiúk, mielőtt okosnak akartok tűnni az interneten, és legalább a gondolkodó és tudásra vágyó ember látszatát kelteni, érdemes lenne elolvasni egy-két alapvető filozófiai könyvet, kezdve mondjuk Kant -tól, mert ez így inkább önmaga paródiája...
2016. okt. 31. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Huhhh...

Na ez fura volt :D

Nyugi néha mi magunk sem értjük hogy miért csináljuk ezeket.

Velem is ez volt.Boldog kapcsolatban életem,helyes,okos pasim volt.De én egy másik sráccal beszéltem meg a bajaim,lemondtam a randikat,nem válaszoltam neki.Sajnos elvesztettem :(

De hozzád visszakanyarodva.

Lehet a lány csak baràtkozni szeretne.

Vagy lehet hogy bejössz neki.Vagy még ő maga sem tudja.

Hidd el néha még saját magunknak is bonyolultak vagyunk.

Nincs veled semmi baj :)

Ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan. :D

15/L

2016. okt. 31. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!