Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne gondoljak rá? Hogy tudom elfelejteni a gondolatot, hogy legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
Több probléma adott. Köztük van, hogy most jelenleg nem tudok ismerkedni és lányok közelébe kerülni legalább négy öt évig. :( Ennek tudatában már fél éve próbálkozom azzal, hogy találjak lányt, de nem látok sem találok szimpatikusat és már nagyon aggaszt :( Most annyira függője lettem, hogy nem tudom elhagyni a gondolatot! És arról álmodom, hogy megismerek egy lányt stb...erre is alszom el, napközben rengeteget álmodozom ezekről! Hogy tudnám ezeket elhagyni? Vagy, hogy elengedni a dolgot? Mert ha jönnie kell, akkor jönni fog, de ha rágörcsölök nem fog...viszont nagyon hiányzik és nem tudom elengedni :( Mit tehetek?
Nagyon örülnék hasznos tanácsoknak :) Köszönöm előre is! 16F
2017. szept. 24. 16:13
2/5 3 napos mákos lecsó válasza:
#1 Nekem is ez a kérdésem.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok most ismerkedni! Nincs rá lehetőségem, ugyan a fővárosban élek, de nincs rá lehetőségem :( És most megvárom, hogy lássak lányt :( Mint kiderült a szerelembe vagyok most szerelmes! Szóval el kell felejtenem ezt és majd ha jön az alkalom, akkor újra előveszem :) De most egyenlőre nincs :/
2017. szept. 24. 16:50
4/5 anonim válasza:
Ugyan ez a gondom, csak én lány vagyok :\
5/5 A kérdező kommentje:
Na, akkor jó :) Az nekem mindig a legnagyobb bajom, hogy nem tudom meggyőzni magam sokszor, hogy most jót csinálok e..:/ És olyan bizonytalan leszek, hogy naponta teszem magamnak fel ezt a kérdést :/ De már tudom, hogy jó útra léptem.. Köszönöm a válaszokat :)
2017. szept. 24. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!