Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám őt elfelejteni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Isabell10303 kérdése:

Hogyan tudnám őt elfelejteni? 16/L

Figyelt kérdés
A legjobb haveromhoz, akibe teszem hozzá régóta belevagyok zúgva felmentem. Gyakran csinálunk ilyet. Elhülyülünk amíg a szülei nincsenek otthon. filmnézés közben odabújt hozzám és taperolt. Végül megcsókolt. A dolgok odáig elmentek, hogy kényeztettük egymást. De szexelni nem szexeltünk. Aznap egész végig csókolgatott , meg mondogatta mennyire szeret. Aztán miután hazaértem már láttam is hogy írt, hogy ő mást szeret mégiscsak... Csak játszadozott velem? Hogy tudnám őt elfelejteni? Vagy tehetnék valamit, hogy az enyém lehessen?
2017. júl. 4. 01:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Meghátrált mert nem elég érett kapcsolathoz.
2017. júl. 4. 01:37
 2/2 Mádár0218 ***** válasza:

Azért az elég flegma volt...

Menj oda hozzá és kérdezd meg hogy ez itt most mi ez, hogy csak játszott e veled vagy mi? - ( a válasz lehet fájni fog de nem bizos)

- vagy csak kell neki idő gondolkodni vagy csak egy p*cs

- ha meg elakarod felejteni az időbe telik

2017. júl. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!