Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám könnyebben elfelejteni végleg?
2 és fél hónapja szakítottunk a barátnőmmel, fél évet jártunk. Azonban a mai napig beszélő viszonyban vagyunk,hiszen egyetemen szaktársam,és nem tudjuk egymást elkerülni. A kapcsolat nem működött,viszont halálosan szerelmes voltam belé,belőle hamar eltűnt. Most sokszor van,hogy benne van az álmomban,és kavar 1 fiúval,és ugyan nem akarok tőle már semmit,de zavar a dolog.
És ezzel ő is így van,mert elkezdtem kavarni egy másik csajjal,akit ő is ismer,és ő azóta nem beszél vele,letörölte mindenhonnan,és a suliba se jön be,ha ő ott van.
Mennyi idő után múlik el ez a dolog?
19F 19L
Sajnos elcsesztem,mert vidékről jöttem fel BP-re,és még el sem kezdődött a suli,összejöttünk. Így kimaradt az ismerkedés,az egyetemi bulik,gólyatábor is,így gyakorlatilag egész Budapestről ő jut eszembe,és sajnos sokat gondolok rá.
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!