Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne őt könnyebben elfelejteni? Szeret-e vajon még?
Nem rég szakított a volt barátom..:( Sajnos még mindig szeretem... sokszor megbántottam ez tény,de nem is azért szakított velem,hanem azért,mert ő egy másik lánnyal jött össze..azt mondta szeret,de hát ő azt a másikat jobban szereti,én így gondolom :S.. még ugy jóban vagyunk,de vajon szeret-e még valahol?:S talán ha megkérdezném,akkor nem válaszolna :S
sokat vagyok a barátaimmal azóta,jól érzem magam velük,akkor sose jut eszembe róla semmi..de ha egyedül vagyok gyakran jut eszembe..tanulás közben sem róla gondolkodom...stb akkor se jut nagyon eszembe,szal valamennyire erős vagyok..de ,ha egyedül érzem magam,vagy rossz a kedvem akkor igen..
azt is tudom,hogy majd jön helyette más :(
csak nehéz...
köszönöm a válaszokat előre is..
( pár tippre vagy tanácsra lenne szükségem,esetleg bíztatásra... vagy mondjam meg neki? )
Nézd ez régi dilemma..Az a kérdés hogy el akarod e felejteni? Ha igen akkor NE azon gondolkozz hogy szeret-e még!Az, hogy milyen hosszú ideig szenved az ember ilyenkor,sok mindentől függ,pl a kapcsolat hossza..stb
Normális ha még sokáig rágondolsz...van hogy hónapokig is tart.A lényeg a döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!