Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jut még mindig az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut még mindig az eszembe? Hogyan tudnám végre elfelejteni?

Figyelt kérdés

Tudom tudom irtó sok ilyen kérdés van de ha unod őket nem kell megnézni.

Szóval van egy fiú aki még két éve megtetszett, de tudjátok nem az a szerelem hanem csak az a húú de helyes az a fiú. Az egyik kétszínű "barátnőm" elárulta neki hogy tetszik nekem. Erre az volt a reakciója, hogy Fúj. Ez eléggé elszomorított és azt hittem hogy ez elég ahhoz hogy elfelejtsem de nem így két év után még ugyanannyira tetszik pedig azóta már másik suliba mentünk mind a ketten. Ő két évvel idősebb nálam. Most mit csináljak? Próbáltam találni valaki mást hogy ne őt "bálványozzam" de ez se segített.

2017. júl. 27. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem pont ő kell neked, hanem igényed lenne egy párkapcsolatra. Ha majd valakivel összejössz, már nem fog izgatni ez a fiú.
2017. júl. 27. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Fúj"

Kitől tudod, hogy ezt mondta?

Új suliba jársz, próbálj nyitni a világ felé. A barátnők segíthetnek, elmentek ide oda, ahol jól érzed magad, foglald le magad valamivel, sportolj, keress valami számodra megfelelő tevékenységet. Próbálj beszélgetni fiúkkal, akár neten, akár utcán. Légy nyílt a világ felé.

2017. júl. 27. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, remélem tényleg elfelejtem amikor valakivel összejövök.

2-es az a "barátnőm" mondta el hogy mi történt.

2017. júl. 28. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent elhinni, amit a "barátnők" mondanak.
2017. júl. 28. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:

De most eszembe jutott még egy részlet:

Egy év után ráírtam de már csak barátságból egy ideig beszélgettünk olyan általános beszélgetés és közben letiltott. Ezért hiszem elXD

2017. júl. 28. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!