Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy youtuber segítség!?
Aki csak lenéző/rosszindatú kommentet írna az légyszi ne olvassa tovább mert segítségért jöttem nem oltásért köszi!
Tehát. A hónapban rátaláltam egy magyar youtuber srácra és egyre jobban kezd tetszeni. Mivel zenei csatornája van ezért nem igazán tudok róla semmit csak hogy van egy kutyája. De valahogy nagyon megfogott ahogy átérzi a zenét miközben játszik (én is zenész vagyok szóval pontosan tudom milyen érzés). Nagyon tehetségesnek tartom és szeretném megismerni (ha nem is párkapcsolat szintjén de mondjuk barátilag), hátha tudna esetleg tanácsokat adni és inspirálni. Ehhez kérek segítséget, ti mit csinálnátok a helyemben? Nyilván jobb lenne elfelejteni mert semennyi esélye nem lenne hogy egy híres youtuber pont engem választana. És igen tudom tök gáz az emberek általában 12 éves korukban kinövik a "sztárba vagyok szerelmes korszakot" de hát rajtam most jött ki :D
Szóval lenne valamilyen ötletetek hogyan lépjek vele kapcsolatba?
17/L
Hát én "ismerek" egy videóst, aki pár hónapja jött össze a barátnőjével, és pont a videók miatt ismerkedtek össze.
Van, hogy ott van a srácnál a barátnője, és pl. együtt liveolnak valamit, a csajszi ott ül mellette. Szóval ha nincs senkije, simán lehet, hogy pont rád vár :)
Egyébként írj rá, biztos van valami elérhetősége, és sok rajongó ír neki, szóval nem lesz se ciki se semmi :D Aztán beszélgettek, elmondod hogy Te is zenész vagy, és nagyon megtetszett amit csinál, stb. Sok sikert :)
(Akkor sem omlik össze a világ ha esetleg nem lesz belőle semmi, de ha nem próbálod meg, tuti hogy nem lesz belőle semmi)
Híres? Esküszöm nem tudom ki lehet. :)
Írj neki. :) Valamelyik közösségi oldalon, de ha youtube-on válaszolgat a kommentekre, akkor ott is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!