Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőm kiszemeltje megtetszett nekem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek megtetszett az egyik osztálytársa, de a fiúnak nem tetszik ő, a barátnőm is sejti vagy tudja ezt. Viszont én amikor beszélek azzal a fiúval, olyan szabadnak érzem magam é annyira szeretem, ahogy rám mosolyog, mikor ránézek... Egy buliban amikor mondtam neki, hogy nem az tetszik nekem, akiről azt hiszik azt mondta, hogy akkor itt az ideje, hogy bevalljam magamnak ki is tetszik igazán. Nem mellesleg néhányan nem olyan rég csúfoltak engem, hogy változtassak az öltözködésemen, hanem nem kapok senkit és amikor ezt neki elmondtam, azt mondta, hogy szerinte a feket szexi és ne változzak meg, mert így vagyok szép, ahogy vagyok... Annyira tetszik és nem tudom mit csináljak. Egy másik lány nagyon tapad még rá, aki gyönyörű és álltalában minden fiú kedvenckéje, nem akarom, hogy ők együtt legyenek, tehetetlen helyzet.2017. máj. 28. 19:06
1/5 anonim válasza:
1) Megpróbálod, lesz ami lesz. Sok veszteni valód nincsen..
2) Nem lépsz semmit és majd sírsz a párnádnak esténként mikor összejön mással és te nem tettél semmit.
2/5 anonim válasza:
Bocsi az offért de velem is ugyan ez van😕
Én a barátnőmet összehoztam egy másik sráccal akivel még mindig boldog:)
3/5 A kérdező kommentje:
De ők nem fognak összejönni, a fiúnak nagyon nem tetszik. Ahányszor egy partyban kicsi illuminált állapotra kerül a sor, mindig neki mondom el, hogy mi bánt, az utóbbinál meg is mondtam neki, hogy ne haragudjon, nem tudom miért neki mondom el, erre azt mondta, hogy bármikor elmondhatom neki
2017. máj. 28. 19:42
4/5 anonim válasza:
En fiu vagyok de azt tennem a helyedben hogy elmondanam a baratnodnek hogy nem jon be neki a fiu, es miutan tovabblepett, gyorsan felszedned. Nem kene megserteni a baratnodet
5/5 anonim válasza:
Én őszinte lennék a barátnőddel a helyedben, mert sztem ez előbb-utóbb úgyis kiderül. Aztán az ő reakciójából eldöntheted, hogy mennyire rág be, ha megpróbálod, és ha berág, akkor mit érdemes neked jobban feláldoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!