Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy youtuber? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az egyik magyar youtuber (nem feltétlen a külseje, inkább az élet felfogása meg úgy minden)
Ugyan ott lakunk (város) és ugyan az a korosztály.
Nagyon szívesen találkoznék vele, de nem tudom hogyan (nyilván nem közönség találkozón)
Jó tudom, szánalmas vagyok, meg biztos nem csak én vagyok az egyetlen akivel ez megtörtént...de fogalmam sincs mit tegyek
2017. aug. 20. 00:41
1/20 A kérdező kommentje:
Ja igen, lány vagyok :D
2017. aug. 20. 00:44
2/20 anonim válasza:
Majd elmulik :DD
Amugy ki az a bizonyos videos?
4/20 anonim válasza:
De! Te vagy az egyetlen, akivel ilyen történt.
5/20 anonim válasza:
A magyar YouTube 90%a mocsok rák. Szerintem hagyd a csávót, szellemi fertő lehet.
6/20 anonim válasza:
Ez vagy Paul Street vagy Pinghorizon lesz...
7/20 A kérdező kommentje:
Neeem :D egyik sem
2017. aug. 20. 10:20
8/20 anonim válasza:
Kiről van szó? Barni? :D csak hogy tippeljek én is. Mondjuk azt írtad, hogy nem feltétlen a külseje, szóval akkor Barni nem lehet.
Akkoor... hmmm... Nessaj? Mondjuk ő meg szerintem idősebb lehet, mint te.
Úúúú, majd írd meg :D
9/20 anonim válasza:
Vagy Nosika..Bár ennek inkább a fordítottja lenne igaz, ha 14 éves vagy :D
10/20 anonim válasza:
Én még Benipowára is gondoltam, mondjuk szerintem ő is jól néz ki, szóval akkor nem tudom, hogy ki lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!