Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek a hajlékony lányok?
Miért ne tetszene? :D pontosabban én nem az alapján "válogatok" a lányok közt, hogy melyik hajlékony és melyik nem, főleg nem ez alapján nem ismerkednék össze valakivel.
Tehát inkább közömbös nekem ez a tulajdonság, de hátránynak egyáltalán nem hatrány.
Én se értem, hogy miért félnek tőle egyébként. :/
Oké, hogy nem mindennapi dolog, de akkor sem ijesztő szerintem.
Ha tök véletlen rólam lenne szó, tőlem más miatt félnek :D
Na de tényleg, nem hiszem, hogy bárkinél ez rossz pont lenne.
"a sulinkban sokan félnek a barátnőmtől a hajlékonysága miatt"
Hogy mi van? Elmebetegek?
A hajlékonyság nagyon szexi, és a szexben roppant előnyös.
Ezen az oldalon már nem is lehet anélkül kérdést kiírni, hogy ne kapjon az ember valami perverz privát üzenetet, vagy mi?
Na mindegy, köszönöm a válaszokat! :)
Sok ötletem lenne rá, hogy mivel lehetne kihasználni ezt a hajlékonyságot. Egyik ötlet sem félelmetes :D
Szóval a kérdésre válaszolva: nemcsakhogy tetszenek, de egyenesen vadászok rájuk :)
Csak ha a terpesz is jól megy :D
Viccet félretéve szerintem nagyon hasznos dolog a hajlékonyság, ha sport alkalmából olyan, akkor még egy plusz pont, mert akkor nem riad vissza egy kis mozgástól. :)
nem kifejezetten hátrány ha nem hajlékony, de szerintem minimális pluszt tud jelenteni :) Legalábbis extra izgalmakat, de nem ez nem félelmetes :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!