Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy tetszenek az ilyen lányok?
14 év
170 cm
55 kg
Középhosszú sötétszőke haj
Sötétzöld szem
Többek szerint érettebb viselkedésem van a koromhoz képest, vicces, őszinte (néha nagyon is) lány vagyok.
Rossz tulajdonságom talán az, hogy van amikor túl sokat beszélek :)
Nem igazán jönnek be a mai tömegpasik, számomra fontos az egyéniség.
Köszönöm a válaszokat:)
Nekem kifejezetten bejön. Főleg a sötétzöld szem:D Viszont a személyiséget nem tudod bebizonyítani:)
Valamint hobbikat, elfoglaltságot se említettél.
Hát pedig ezekkel a tulajdonságokkal, hobbikkal van bőven miről beszélni:)
Ritka ilyen korban, valamint mai világban, hogy az olvasás egy hobbi. Én is imádok, bár sajnos az íráshoz nincs elég tapasztalatom, de egy képregény-t jelenleg kreálunk.
Előző voltam (amúgy 19/f)
Imadom az ilyen lanyokat :D sajnos en nem vagyok nagy turazo egy serulesem miatt es neha eleg csendes is vagyok -pont emiatt reszesitem elonyben a nagydumasokat-, de neha engem is le kell loni :D az olvasas ram
Is jellemzo, e tobbszor is elolvasok mindent ami tetszik(olyan, mint amikor rongyosra hallgataz egy zenet :D). Egyetem elott 10 evig szinjatszoztam, az utolso lar evben mint sege rrendezo, de inkabb diszletepito:D eleinte elkezdtem pazichologiat tanulni, aztan elmentem mernokire, szoval eleg erdekes az erdeklodesem :D szintugy introvertt vagyok es eleg nehezen nyilok meg:/ ha elfogadaz tolem egy tanacsot:ne hagyd magad lehuzni a korosztalyod altal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!