Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenéz a párom, mi a teendő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenéz a párom, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Mindketten gimnazisták vagyunk, most végzősök, de két külön gimnáziumban. Ő jobban tanul nálam, de ő is megmondta, hogy jobb a suli és a tanárok is (az én iskolámba is járt). És azt mondta, hogy azt tudná kinézni belőlem,hogy szakmunkás legyek maximum, szedjek málnát, ilyenek. Egész életemben. Ez engem nagyon zavar és nagyon bánt, nem tudom mit tegyek. Ha így lenéz engem, egyáltalán van értelme?

2017. szept. 6. 22:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Bizonyítsd, hogy nincs igaza és mond meg neki, hogy téged zavar, hogy ezt így látja!
2017. szept. 6. 22:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Még most dobd ki mielőtt kiütközik mégjobban, hogy sz.rba se vesz..
2017. szept. 6. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki a francba.
2017. szept. 6. 22:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én, még ha igaz is lenne, hogy okosabb vagyok a barátnőmnél, akkor sem dörgölném az orra alá, ez taplóság!

Dobd ki, ilyet akárhol akármikor találsz!

2017. szept. 6. 22:42
 5/16 A kérdező kommentje:
de egy éve együtt vagyunk.. viszont emellett mindig képbe jönnek más nők is, hazudik ilyen dolgokról, és folyton más lányok képeivel van tele a telefonja. színésznők,modellek, de engem akkor is zavar
2017. szept. 6. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Istenem... hány éves vagy? Ha egy kapcsolat ennyire sz.r, akkor annak véget kell vetni és kész.
2017. szept. 6. 22:51
 7/16 A kérdező kommentje:
19
2017. szept. 6. 23:07
 8/16 Stark2000 ***** válasza:
100%
Igazuk van a többieknek. Dobd ki! Mit gondol hány éves, hogy ilyeneket mond és így viselkedik?
2017. szept. 6. 23:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyod hogy szenvedj tovább???

Te is tudod a megoldást.... Nem csak 1 férfi van...

2017. szept. 7. 01:15
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Dobd már ki, ne legyél ennyre papucs!

Ő nem szeret téged, simán beléd rúg, te meg asszisztálsz hozzá. Gratulálok!

2017. szept. 7. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!