Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaj nem ír vissza facebookon....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj nem ír vissza facebookon. Mi a teendő? Több lent.

Figyelt kérdés
Szóval, arról van szó hogy megismertem egy csajt, találkoztam is vele személyesen, de egy szót nem tudtam vele beszélni (koncerten hallott és látott engem játszani (zenész vagyok) de ennyi). Majd pár napra rá ráírtam facebookon, vissza is írt, tök jól elbeszélgettünk, elég hosszasan, és ami azt illeti úgy tűnt (tűnik talán még a mai napig) hogy örült hogy írtam neki, elmondása szerint lenyűgöztem a koncerten. Hosszasabb beszélgetésből volt összesen 2 ilyen. Az első hosszas beszélgetés után is ráírtam valamikor, nem válaszolt, majd ráírtam kb. 3-4 hónapra rá megint, olyankor történt a 2. hosszasabb beszélgetés, és egyből úgy kezdte "úristen te írtál nekem? ne haragudj nem láttam". Ráfogta a netre a dolgot, és többször is jelezte nekem hogy rossz a netje, de ami azt illeti már nehezen tudom eldönteni.. A 2. hosszasabb beszélgetés után is ráírtam, nem válaszolt, ráírtam mégegyszer, válaszolt, mondta hogy nem látta hogy írtam, és hogy van hogy sokszor nem veszi észre hogy írnak neki, és kb. ennyi volt. Majd ráírtam mégegyszer, megint nem válaszolt, ráírtam 1 héttel később megint, ismét válaszolt másodjára, de ezúttal hogy bulizni megy és nem tud írni, de azért reméli minden oké velem. Jó, ráírtam 1 hónappal később, nem válaszolt, ráírtam félévvel később, nem válaszolt (ekkor a facebook szerint látta is). Ráírtam ma, nem válaszolt (pedig megbízható forrásból tudom, ma volt ideje rendesen, otthon volt és nyomta a facebookot). Még csak nem is látta hogy írtam. Őszintén szólva, már nem is tudom mit higgyek. Vagy hogy mit csináljak. Kételyeim vannak, mert amikor hosszasan beszélgettünk, mind2 alkalommal konkrétan megírta nekem hogy mennyire jó velem beszélgetni. Vélemény? Tanács? Valami?

2016. júl. 25. 23:05
 1/9 anonim válasza:
82%
Semmi teendőd nincs. Ez a csaj nem kíváncsi rád, csak jópofizott. Ennyi.
2016. júl. 25. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs közös ismerősötök, akinél tudnál felőle érdeklődni? Például hogy neki is ilyen ritkán válaszol-e, tényleg van-e probléma a netjével, vagy hogy tudja-e esetleg, hogy hogyan viszonyul hozzád. Meg a csajtól is megkérdezheted nagyon őszintén, hogy tényleg véletlenül nem veszi-e észre és így nem reagál, vagy nem szeretne veled beszélni, mondja meg őszintén, nem fogsz haragudni, és akkor nem zavarod többé. Csak ugye kérdés, hogy ezt ő észreveszi-e/válaszol-e. Ezért kéne egy ismerős is pluszban.

Amúgy facebookon ismerősöd is ez a csaj? Mert ha nem, akkor ugye az egyéb mappába is mehet az üzeneted, amit tényleg nem biztos, hogy annyira észrevesz.

2016. júl. 25. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban semmit nem kell tenned. Nem szeretne semmit, ezért veszi így a dolgokat.
2016. júl. 25. 23:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem szeretne tőled semmit ezért egy ideig válaszolgatott, hogy ne tűnjön bunkónak, de úgy látszik megunta. Ne pazarold ilyen nőre az energiád, keress másikat. Én is hasonló szituba kerültem nemrég egy lánnyal. Barátkoztunk régebben, majd távol kerültünk egymástól és Facebookon folytattuk a levelezést nehány hónapig. Végül elhívtam találkozni, mire azt írta, hogy a jövő hét utánra megbeszélhetünk egy talit. Erre rákérdeztem egy konkrét dátumra, hogy az jó-e neki, és azóta se kép se hang. Ez volt 2 hónapja. A nők elég furák tudnak lenni.
2016. júl. 25. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valószínű, hogy tényleg semmit nem akar, ezért ilyen, csak nem akar konkrétan elutasítani. De azért megkérhetnéd, hogy tényleg mondja el az igazat (vagy ismerős által, ahogy már írtam) csak azért, hogy biztos választ kapj és megnyugodj emiatt. :)

Bár mondjuk az tény, hogy ha érdekelnéd, de netes gondjai vannak, akkor ő is írna néha magától neked.

#2 voltam

2016. júl. 25. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
ennyire nem ismered a nőket :) nyilván nem érdekled különben ő is írna :) meg válaszolna rá ha ráírsz :) ez nem egyértelmű ?
2016. júl. 25. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled őt valószínűleg.

Amúgy meg elég nagy tajparaszt! Minek kell hitegetni, miért nem lehet nyíltan elmondani? Ezzel csak szenvedést okoz neked.

2016. júl. 25. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha fél éve nem ír neked vissza (főleg, hogy többször is írtál, és már meg is nyitotta), akkor egyértelműen nem érdekled. Felesleges, hogy tovább írogass neki. Lányként mondom, hogy ezzel csak még taszítóbbá fogsz válni a szemében, ha nyomulsz. (Még ha te úgy is érzed, hogy eleinte örült neked...)
2016. júl. 26. 04:22
 9/9 anonim válasza:
100%

igazából az első 2 mondatod elég ahhoz, hogy hagyd a csajt.

ha tetszenél neki, írt volna, mint a kisangyal, vagy máshogy megkeresett volna.

2016. júl. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!