Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lekoptattam, de már hiányzik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekoptattam, de már hiányzik, hogy írjon?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt 1 pasi aki mindig rámírt de élőben sohasem köszönt.Kiakasztott és egyszer jól kiosztottam azóta nem ír .. de már megbántam és biányzik . Mit tegyek ? Hogy írjak rá? Miért nem köszön élőbe?

2017. szept. 1. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt mi nem tudhatjuk, de általában azért nem szokott egyik köszönni a másiknak mert vagy rühelli vagy szégyenli az adott személyt...

Szerintem ne is foglalkozz vele, ha arra rohadt volt, hogy köszönjön (alap emberi dolog...) akkor nem ér annyit, hogy foglalkozz vele.

2017. szept. 1. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké így is teszek 😁
2017. szept. 1. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Hagyjátok egymást. Te is hülye vagy, hogy kiosztod, utána meg hiányzik. Már bocsi.

Tipikus csaj :D

De ő sem jobb, hagyjátok egymást.

2017. szept. 1. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Hahha igazad is van 😂😂
2017. szept. 1. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Uh mintha én írtam volna :)) én is így vagyok egy fiúval,csak éppen mi köszönünk egymásnak,de folyton vitázunk meg kiosztjuka másikat...de ettől függetlenül hiányozna :D úgyhogy megértelek..de van egy olyan érzésem hogy írni fog még :)
2017. szept. 1. 18:19
 6/7 anonim válasza:

Azért nem ír, mert megbántottad. Ezután valszeg úgy gondolja, hogy akkor vmilyen szinten zavar téged a jelenléte/próbálkozása, így lehet hogy nem akar nyomulni rád a valóságban sem, és nem azért, mert nem szeret, hanem mert nem akar az agyadra menni.

De ha még vannak rá utaló jelek, hogy tetszel neki, akkor sztem élőben kérj tőle bocsánatot, mert az ilyet mindenképpen érdemes tisztázni, hátha csak ennyi áll az utatokba.

Sok sikert nektek! :)

2017. szept. 1. 19:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek 😘😘
2017. szept. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!