Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány aki nekem bejön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nekem bejön viszont van barátja. Én ebbe beletörődtdem viszont folyamatosan róla álmodok. Szinte minden nap. Ez azt jelenti, hogy hiányzik? Vagy mit jelenthet? Utánolvastam de rengeteg féle választ találtam. 15/F

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 02:16
 1/3 Stark2000 ***** válasza:
Én nekem ezen a nyáron 2 lány is megfordult a fejemben, mint jövőbeli barátnő. Egyikből sem lett semmi, amikor ráértem volna és nem dolgoztam / volt dolgom, akkor fáradt voltam. Nem szerettem volna fél zombi állapotomban eléjük állni, stb. Szóval nálam is előfordult, hogy róluk álmodtam. Sokszor olyat, hogy összejövök velük, néhányszor már a párkapcsolatban lévő időtöltést álmodtam meg és más, egyéb szituációkat / időpontokat. Én nem foglalkoztam vele különösebben, de annyi biztos, hogy érdekel téged. Azt, hogy hiányzik nem feltétlen mondanám. Előfordulhat, de lásd; én nem is ismertem egyik lányt sem, akkor mégis, hogyan hiányozhatnának? Szerintem ha hiányzik valaki az embernek, akkor álom formájában is máshogy nyilvánul meg mint amikor csak tetszik / érdekel egy lány. Ezekkel az álmokkal különösebben szerintem ne foglalkozz. Persze, ellehet kalandozni a fantázia világában ezekről is, de szerintem a legtöbbnek semmi jelentősége nincsen. Ha napközben is az eszedben van párszor, akkor simán belekavarodhat az álmodba is.
2017. júl. 24. 02:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem volt a tiéd, nem hiányozhat ami nem volt a tiéd .

Max vágyhatsz rá, vagy irigy lehetsz, ennyi.

Hát, ezek szerint nem törődtèl bele.

Azt neked kell tudnod, mit teszel a csajèrt.

Tudod, csak az a lány foglalt, akin fekszenek! 😏😏

2017. júl. 24. 13:42
 3/3 Lsp3 válasza:
Addig hagynod kell még nem szingli,csak aztán le ne késs róla.Addig viszont ha nem akarsz másik csajon gyakorolni,vegyél egy guminőt és nem lesz lelkiismeret furdalásod. XD
2017. aug. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!